KLUBMESTERSKABER I HULSPIL

 In Nyheder

KLUBMESTERSKABER I HULSPIL

Den 3.-4. september blev klubmesterskaberne i hulspil afviklet.

Vinder af Herrer rækken er 16-1999 Kristian Rønn Skorstengaard og vinder af dame rækken er 16-4721 Camilla Munk Hansen.

Lørdag startede vi ud med semifinaler i herrer og dame rækken efter at have afviklet et par indleden matcher i løbet af august. Her spillede Kristian Skorstengaard mod Zoren Milovanovic, mens Alexander Nyehuus endte med at sidde over, da Rasmus Bofill fortsatte som caddie for Oliver Hundebøll der klarede cuttet i Himmerland.

Camilla Hansen spillede mod Sophie Colding, mens Rikke Asmussen skulle sidde over efter afbud fra Rie Lapholm.

Kristian vinder 5/3 over Zoran i hvad der så ud til at være en hyggelig match. Hvorimod der var noget mere spænding i matchen mellem Camilla og Sophie, som var lige efter 18 huller og måtte afgøre det på hul 19, hvor Camilla vinder.

Søndag startede desværre ud med afbud fra Rikke Asmussen der måtte trække sig og derved blev det til en hurtig sejr for Camilla.

Både lørdag og søndag var der fantastisk vejr med høj sol og få skyer. Søndag blæste det dog mere op og gav udfordringer for finalen mellem Kristian Skorstengaard og Alexander Nyehuus, der havde en spændende match der blev afgjort på hul 17, hvor Kristian endte som vinder.

Det var en weekend med nogle spændende matcher og spillerne virkede tilfredse med afviklingen af turnering og klar på titelforsvar/revanche til næste år.