Golfklinik Danmark

Med vores indendørs trænings- og fitness center kan du holde formen ved lige året rundt og løfte dit golfmæssige niveau. Du kan frit træne på egen hånd eller på et af Golfklinikkens fitness hold. Golfklinikkens fysioterapeuter tilbyder også individuel træning tilpasset din fysik, fysisk fitting og hjælp med genoptræning, skavanker og skader, så du hurtigt kan komme på banen igen.

Golfklinikken

En hjælp til dig og dit golfspil

Martin Lauridsen og Jakob Nees har i mange år været afgørende for, at den danske PGA-uddannelse hører til verdens bedste, ligesom de globalt ligger på absolut topniveau, når det gælder samspillet mellem golf og fysiologi. Derfor har Martin og Jakob også haft stor indflydelse på valg af udstyr i fitness centeret, så udstyret er ergonomisk korrekt og opfylder alle dine behov. Har du brug for hjælp til at bruge maskinerne, kan du altid kontakte Golfklinikken.

Deres erfaringer udnyttes af mange af topspillere, men hjælper i høj grad også klubbens medlemmer med at forlænge deres golfliv. Ikke mindst midaldrende og ældre med begyndende fysiske vanskeligheder, samt golfspillere med besværligheder efter operationer eller sygdomsperioder har stor gavn af Golfklinikkens kompetencer.

Martin og Jakob er begge fysiske trænere og fysioterapeuter for DGU’s Pro-team, A-trup og juniortrup, og er også involverede i Silkeborg Ry Golfklubs elitespillere, samt med ansvaret for den fysiske træning af flere Europatour-spillere, bl.a. den lokale Morten Ørum Madsen. Foruden Martin Lauridsen og Jakob Nees er i Silkeborg tilknyttet den yderst kompetente fysioterapeut-elev, Jakob Holst, som også har en baggrund som golfspiller på elite niveau.

KONTAKT OS

Martin og Jakob N. har gennem de seneste 12 år suppleret uddannelsen som fysioterapeuter med efteruddannelse inden for golfmedicin og fysisk træning. De samarbejder med internationale eksperter i USA og Australien og står i spidsen for et netværk af fysioterapeuter og personlige trænere, for hvem de afvikler kurser i golffysioterapi og fysisk træning. Parret arbejder også i bredden med motionister fra hele landet.

Eksternt er Martin Lauridsen bl.a. også tilknyttet Privathospitalet Mølholm som fysioterapeut med ansvar for rygskader og rygbehandling. Jakob Nees har gennem 10 år drevet Sports & Sundhedsklinikken i Horsens, men er nu fratrådt for at kunne fokusere 100 pct. på arbejdet med golfspillere på alle niveauer.