Golfklinik Danmark

Med vores indendørs trænings- og fitness center kan du holde formen ved lige året rundt og løfte dit golfmæssige niveau. Du kan frit træne på egen hånd eller på et af Golfklinikkens fitness hold. Golfklinikkens fysioterapeuter tilbyder også individuel træning tilpasset din fysik, fysisk fitting og hjælp med genoptræning, skavanker og skader, så du hurtigt kan komme på banen igen.

Golfklinikken

En hjælp til dig og dit golfspil

Golfklinikkens stiftere Martin Lauridsen og Jakob Nees har i mange år været afgørende for, at den danske PGA-uddannelse hører til verdens bedste, ligesom de globalt ligger på absolut topniveau, når det gælder samspillet mellem golf og fysiologi. Derfor har Martin og Jakob også haft stor indflydelse på valg af udstyr i fitness centeret, så udstyret er ergonomisk korrekt og opfylder alle dine behov.

Fra 2019 har Golfklinikken udvidet deres aktiviteter i Silkeborg i samarbejdet med Aktiv Krop v/ fysioterapeut Maja Giver. Maja har i flere år drevet Golffyssen, er TPI certificeret hos Titleist og har gennemgået flere kurser hos netop Golfklinikken. Maja behandler både golfspillere og mange som ikke spiller golf, ud fra behandlingskonceptet Be Activated. Du kan booke tider og hold hos Maja her.

Har du brug for hjælp til at bruge maskinerne, kan du altid kontakte Golfklinikken. I det daglige vil du møde Maja Giver i træningscentret (primært tirsdag, onsdag og torsdag) sammen med Jakob Holst fra Golfklinikken (primært mandag)

Deres erfaringer udnyttes af mange af topspillere, men hjælper i høj grad også klubbens medlemmer med at forlænge deres golfliv. Ikke mindst midaldrende og ældre med begyndende fysiske vanskeligheder, samt golfspillere med besværligheder efter operationer eller sygdomsperioder har stor gavn af Golfklinikkens kompetencer.

KONTAKT OS

Maja Giver har i 4 år drevet Golffyssen inden hun i 2019 i samarbejde med Golfklinikken startede Aktiv Krop i Silkeborg Ry Golfklub. Maja er selv golfspiller, uddannet fysioterapeut med efterfølgende kurser hos Golfklinikken og TPI certificering hos Titleist. Maja behandler både golfspillere og ikke golfspillere ud fra konceptet Be Activated, som ser på kroppen i sammenhæng med udgangspunkt i kompensationsmønstre, hvor hun fokusere på at behandle den egentlige årsag frem for symptomerne.

Jakob Holst er tidligere elite-spiller i Silkeborg Ry Golfklub og færdiggør i 2019 sin uddannelse som fysioterapeut hos Golfklinikken, hvor han har været med på hele rejsen. Jakob har været Golfklinikkens kompetente frontfigur i Silkeborg og vil fremover desuden lægge stor energi i udvikling af andre af Golfklinikkens centre.

Martin og Jakob N. har gennem de seneste 12 år suppleret uddannelsen som fysioterapeuter med efteruddannelse inden for golfmedicin og fysisk træning. De samarbejder med internationale eksperter i USA og Australien og står i spidsen for et netværk af fysioterapeuter og personlige trænere, for hvem de afvikler kurser i golffysioterapi og fysisk træning. Parret arbejder også i bredden med motionister fra hele landet.

Eksternt er Martin Lauridsen bl.a. også tilknyttet Privathospitalet Mølholm som fysioterapeut med ansvar for rygskader og rygbehandling. Jakob Nees har gennem 10 år drevet Sports & Sundhedsklinikken i Horsens, men er nu fratrådt for at kunne fokusere 100 pct. på arbejdet med golfspillere på alle niveauer, heriblandt flere af landets top professionelle golfspillere.