PAY & PLAY MEDLEMSKAB

Bliv Pay & Play medlem i Silkeborg Ry Golfklub

Udfyld formularen og tegn Pay & Play medlemskab

P&P klubben

Som måneds- eller årsmedlem kan du spille på Kvickly Ry Pay & Playbanen hver eneste dag i din medlemsperiode. Dog kan banen være reserveret til arrangementer. Hold gerne øje med opslag i klubhuset om kommende reservationer – så du ikke kører forgæves. Som måneds- eller årsmedlem kan du spille på Kvickly Ry Pay & Playbanen hver eneste dag i din medlemsperiode. Dog kan banen være reserveret til arrangementer. Hold gerne øje med opslag i klubhuset om kommende reservationer – så du ikke kører forgæves.

Du skal indbetale kontingent og gebyr for oprettelse i P&P klubben før du tilmelder dig her. Der går ca. 5 hverdage inden dit medlemskab kan træde i kraft. Når vi har registreret indbetalingen i banken fremsender vi dit medlemskort med posten.

Klik her for at se priser

[recaptcha]