FORMANDENS INDSPIL MARTS 2023

Kære alle

I skrivende stund skinner solen udenfor fra en høj blå himmel, og det begynder at krible i mig og nok også alle I andre for, for alvor at komme i gang med golfen igen.

Derfor vil jeg også i dette Indspil sætte fokus på nogle af de golfaktiviteter I vil møde lige om lidt. Det er vores traditionsrige Åbningsturneringer, Klubber i klubben, et helt nyt initiativ ”Kvinder & golf”, Fejring af en af vores gode medarbejdere, samt Cafe Greenhouse i Ry.

Åbningsturneringerne løber i år af stablen den 26. marts i Ry og den 2. april i Silkeborg. Der er allerede nu åben for tilmelding, så jeg håber at rigtig mange på denne måde vil være med til at skyde sæsonen godt i gang i hyggeligt selskab med gode klubkammerater.

Jeg vil også slå et slag for vores gode, hyggelige og forskellige Klubber i klubben.  Både i Ry og i Silkeborg har vi klubber i klubben og dermed et bredt udvalg af muligheder for at skabe nye gode relationer og hyggeligt samvær på golfbanerne. Der er både mulighed for starte hele dagen hvor starttiden selv arrangeres, og også muligheder for at deltage i ”gunstart” med fælles afslutning, lidt mad og andet.

Vores KIK er for alle og med klubbens to unikke lokationer er der en god mulighed for at der er en eller flere KIK der passer dig. På klubbens hjemmeside kan man læse meget mere om de forskellige KIK, der drives af frivillige ildsjæle blandt klubbens medlemmer.

Hvis ikke I allerede spiller i en af klubberne, kan jeg varmt anbefale at blive en del af dem.

SRG tilbyder i denne sæson et helt nyt koncept til kvinder, kaldet Kvinder & Golf.

Kvinder & Golf er et koncept under Dansk Golf Union og har en meget kort, omend meget succesfuld historie. Konceptet tog sin start i 2020 hvor Dansk Golf Union indledte et samarbejde med Odsherred Golfklub omkring rekruttering af nye medlemmer. Et af de tiltag som blev realiseret var “Kvinder & Golf” og det viste sig at være et koncept som hurtigt tog fart!

24 nye golfkvinder startede op på et intensivt 10 ugers golfforløb, der blev sammensat med yoga i solnedgangen, fællesspisning og masser af andre hyggelige aktiviteter. Ved forløbets afslutning stod Odsherred Golfklub med 20 nye kvindelige medlemmer.

I 2021 fulgte flere klubber med og sidste år var flere end 35 danske golfklubber med og størstedelen af klubberne havde kæmpe succes en høj konverteringsrate.

Således skulle vi som klub selvfølgelig med i dette fantastiske golfkoncept sammen med mere end 50 andre danske golfklubber denne sæson.

Holdet med de 10 pladser er allerede nu stort set udsolgt og vi er derfor begyndt at kigge på muligheden for oprettelse af endnu et Kvinder & Golf hold.

Vores gode og dygtige træner Jògvan er færdigudlært den 28. februar, det vil sige når du læser dette Indspil. Jógvan har taget os alle med storm med hans meget venlige personlighed, store dygtighed og evnen til at tilpasse træningen til den enkelte. Derudover er han helt fantastisk til at håndtere vores juniorer både socialt og fagligt. Et kæmpe stort tillykke herfra til dig Jógvan, og jeg håber I alle vil give ham et velfortjent klap på skulderen når I møder ham.

I Cafe Greenhouse i Ry, må vi desværre sige farvel til Killian, som har fået lyst til at prøve noget nyt. Planen er at Killian fortsætter indtil juni måned, og derfor arbejdes der allerede nu på at finde en ny løsning til Cafeen.

Som nævnt i starten ser vi alle nu ind i en ny sæson. Personligt synes jeg ikke det er lang tid siden, jeg med lidt vemod så 2022 sæsonen slutte, og de mørke måneder stod foran os. Men…. nu kan vi for alvor igen se lyset forude, dagene bliver længere og en skøn golfsæson står for døren.

Vi ses derude.

Poul