INDSPIL FRA FORMANDEN – JANUAR

Kære alle

Rigtig godt nytår – jeg håber I alle er kommet godt ind i 2023.

I mit Indspil for december måned, lovede jeg at følge op på vores vinterregler i Silkeborg med fokus på de nye trolleyspor. Dette Indspil, vil derfor udelukkende have fokus på dette område.

Som jeg orienterede jer om i december, havde Jeppe og Jan blandt andet deltaget i Seniorklubbens juleafslutning for at lytte og få en dialog.

Der er efterfølgende afholdt møde i ledelsen og på baggrund af dette, har vi besluttet følgende:

  • Trolleysporet gøres bredere så det er muligt at gå flere personer ved siden af hinanden. Dette gøres af hensyn til det relationelle og sociale. Sporet forventes at blive tilpasset hurtigst muligt.
  • Trolleysporet vil løbende blive flyttet og i perioder være tættere på fairway. Dette gøres af hensyn til slid, fremkommelighed og kortere afstand til fairway. Fastholdes sporet samme sted hele vinteren vil det formodentligt blive mudret og svært fremkommelig.  
  • Vi fastholder, den på seniormødet aftalte dispensationsmulighed for klubbens medlemmer: Spillere, der på grund af helbred eller fysiske forhindringer, har vanskeligheder ved at bevæge sig rundt på banen uden trolley, er meget velkomne til at henvende sig til sekretariatet pr. mail welcome@srgolf.dk og søge om dispensation. Spillere med dispensation for trolley-reglerne skal forsøge at køre så lidt på fairways som muligt. Hvis der er frost og sne på banen, må der IKKE benyttes trolley på fairways, heller ikke hvis man har dispensation.

Der vil fortsat blive evalueret på sporet og de generelle vinterregler, og løbende kan der selvfølgelig ske tilpasninger og ændringer efter behov og erfaringer.

Derudover er der lavet et dokument som fortæller mere i dybden om baggrunden for de nye regler, samt hvad andre klubber gør. Her kan du få svar på spørgsmål, og du kan også få en mere faglig indsigt. En interessant information fra dette dokument er, at antallet af spillede vintergolf runder i Silkeborg de seneste 10 år er fordoblet fra 9.000 runder til 18.000 runder, og at regnmængden om vinteren i samme periode er øget med 15%. Klik her for at få adgang til dokumentet som ligger under ”Banerne/Vinterregler” på hjemmesiden.

Med muligheden for at få dispensation for de nye trolley-regler på Silkeborg-banen, de bredere trolleyspor og med muligheden for at spille til sommergreens i Ry, håber jeg, at I oplever, at vi gør alt for at give jer som medlemmer de bedste betingelser for vintergolf, samtidigt med at vi er med til at sikre, at vi har en bane der fortsat er blandt de allerbedste i Danmark, når sæsonen for alvor går i gang.

Vi ses derude.

Poul