INDSPIL FRA FORMANDEN – DECEMBER

Kære alle

Så er tiden inde til årets sidste Indspil fra min side.

I dette Indspil vil jeg fokusere på Generalforsamlingerne og Vinterbanerne.

Den 30. november afholdte vi de årlige Generalforsamlinger. Jeg vil her benytte lejligheden til at sige stor tak til alle jer der mødte op. Tak for de konstruktive input og forslag der kom op undervejs, og som vidner om et stort engagement og opbakning til vores klub. I vil på hjemmesiden kunne læse referaterne fra begge generalforsamlinger, og der vil også være lydfiler tilgængeligt.

I Silkeborg, har vi i år lavet nogle ændringer i forhold til færdslen på Vinterbanerne. Der er oprettet et nyt ”trolley spor” langs med fairway til dem der ønsker at gå med trolley, eller som ikke har muligheden for at anvende bærebag. Vores helt overordnede mål er at kunne holde banen åben så meget som muligt henover vinteren. Derudover er tiltaget også sat i værk for at beskytte fairway og dermed banen mest muligt, så vi kan opretholde den høje kvalitet af banen, samt muligheden for at forlænge sæsonen i begge ender.

Dette har givet nogle reaktioner fra en række medlemmer som oplever gener ved brugen af det nye ”trolley spor”. Det er vigtigt for mig at understrege, at vi på ingen måder har et ønske om at genere nogen, men udelukkende et ønske om at passe på banen. Når det er sagt, så lytter vi naturligvis til de ønsker og forslag som kommer. Blandt andet har vores Chefgreenkeeper Jeppe Krogh Kristensen og Golf Manager Jan Henriksen deltaget ved Seniorklubbens juleafslutning for at lytte til medlemmerne.

I næste Nyhedsmail, som udsendes i januar kan du læse mere om de justeringer ledelsen er kommet frem til, og som forhåbentligt imødekommer de fleste ønsker, samtidigt med at vi kan passe rigtig godt på vores bane.

Jeg vil i den sammenhæng ikke undlade at fremhæve vores unikke mulighed for at kunne spille stort set helt ”normal” golf på vores fine bane i Ry – en mulighed som ikke er mange medlemmer forundt i andre golfklubber.

Som jeg nævnte i min indledning, er dette årets sidste Indspil. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at sige jer en stor tak for året 2022, samt ønske jer alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi ses derude

Poul Hansen