Martin Østergaard Jørgensen, ny mand i Golfshoppen, Mit Golfudstyr

 In Nyheder, Shoppen

Jeg glæder mig til at møde jer i golfshoppen i Silkeborg-Ry Golfklub, og til at hjælpe alle jer medlemmer med at finde det rigtige udstyr!

Lidt om mig
Jeg er 31 år gammel og bor i Risskov med min lille familie, som består af min kone Cecilie og lille søn Elmer. Jeg har spillet golf på højt plan i en del år, og spiller pt i +3.6 i hcp. Selvom der ikke er meget plads til golfspillet i øjeblikket, så er min store passion stadig golf!
Jeg elsker at få en god snak om spillet, og hvad det rigtige udstyr kan gøre for jer medlemmer.

Jeg har arbejdet i golfbranchen i en del år, idet jeg har solgt golfudstyr i 10 år og sideløbende arbejdet som golftræner i 4 år.

Som medejer af mitgolfudstyr.dk, har jeg i løbet af de sidste 4 år drevet 3 butikker rundt om i Jylland og hjemmesiden mitgolfudstyr.dk. Nu er tiden kommet til, at jeg selv vil ud at passe butikken i jeres fantastiske golfklub! Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer alle sammen, så kom endelig ind forbi og sig hej!

BLACK NOVEMBER!
Hele november vil jeg holde udsalg i shoppen. Spar 30-50 % på udvalgte varer. Kom ind i shoppen og gør en god handel.

Åbningstiderne fra 1/11-2022 til 1/3-2023
Mandag: Lukket
Tirsdag-fredag: 10.00 til 16.00
Lørdag, søndag: 10.00 til 14.00