VINTERTRÆNING 2022-2023 – Få Pladser tilbage

 In Nyheder

Silkeborg Ry Proteam tilbyder indendørs vintertræningsforløb på hold, for alle golfspillere uanset niveau, alder og ambitioner.
Træningen vil tage udgangspunkt i den enkeltes golfsving og fysik, med individuel træning og vejledning mod et bedre golfsving. Vintertræning er således en mulighed for at få ændret på svinget, så har du problemer med en slice, vil du gerne have mere fart eller ramme bolden mere konstant. Så er dette en super mulighed for træning, så du er klar til sæsonstart.
Alle holdene er nu oprettet – og mange har allerede tilmeldt sig. Skal du sikre dig en plads, så skal du ikke vente ret meget længere. Træningen foregår med TrackMan og Simulator i vores indendørscenter på Sommervej 50.

Klik for at gå til bestillingsside:

Vintertræning 2022-2023.pdf