Silkeborg Ry Pro-Center

 In Nyheder

I Pro-Centeret 2022 vil du møde følgende fire personer:

Jógvan Jespersen, vores Proelev som i denne måned afsluttede de sidste skriftelige eksmaner og trænereksamen med henholdsvis karakteren 12 og bedste grad i trænereksamen, nemlig Passed with distinction. Jógvan vil varetage træning af juniorer, dameeliten, medlemstræning og begyndertræning. Herudover vil Jógvan tilbyde en masse kurser og individuelle golflektioner.

Book træning ved Jógvan her.

 

 

Rasmus Rolighed, vores PGA træner igennem mange år vil du fortsat møde på træningsbanen. Rasmus har ansvaret for vores herre-divisionshold og junior-talenthold. Rasmus underviser også på forskellige seniorhold og tilbyder ligesom Jógvan både kurser og individueller golflektioner.

Book træning ved Rasmus her.

 

 

Jan Henriksen, klubbens PGA Headpro igennem 8 år vil denne sæson ikke tilbyde undervisning, da han er tiltrådt i en rolle som Golfmanager og Headpro. Headpro stillingen vil primært dog kun indeholde de administrative områder i proafdelingen. Jan vil stadig undervise ved forskelige sponsorevents og på golfrejser.

Som Golfmanager vil Jan have den daglige gang i både Silkeborg og Ry.

 

Udover ovenstående 3, vil juniorne og begynderne denne sæson møde vores GTU træner Oliver Resen Holm, som kommer til at undervise to eftermiddage hver uge.