TAK FOR DENNE GANG – VI SES DERUDE

 In Medlemsinfo, Nyheder

Mads Faber giver stafetten videre med en hilsen til klubbens medlemmer.

Kære medlem.

Jeg har netop sendt min sidste ’Nyhedsmail’ til alle medlemmer, og er så småt ved at pakke sammen og gøre klar til nye eventyr for mig selv og for Silkeborg Ry Golfklub.

Som driftsansvarlig i SRG har min fornemmeste opgave været, at skabe balance imellem ’foreningen’ og ’forretningen’. Skal vi være på forkant med udviklingen, og levere de bedste oplevelser for klubbens medlemmer, er vi som forening også afhængig af en velfungerende forretning med bl.a. café, golfshop, sponsorer og gæster. Tilsvarende er den kommercielle drift af forretningen afhængig af foreningens gode klubmiljø, de frivillige ildsjæle og vores største og vigtigste aktiv i klubbens medlemmer. En god balance imellem forening og forretning giver sammenhængskraft til udvikling og vækst.

Når jeg ser tilbage på mine fem år i ledelsen af SRG, er der mange milepæle som står friske i erindring: Klubbens 50-års jubilæum, European Touren i Silkeborg og Challenge Touren i Ry, kåring som Årets Golfklub 2019, og senest købet af Ry-anlægget som sikrer kontinuitet og rum til fortsat udvikling i Danmarks største og bedste golfklub. Sideløbende har vi bl.a. åbnet to caféer, bygget simulator studie, etableret vores dame- og herrehold i Santander divisionen, rundet 2.000 medlemmer, 150 Sponsorer og 150.000 golfrunder årligt med 10.000 besøgende gæster. Og senest præsteret de to flotteste regnskabsår i klubbens historie. I dag er vi blandt landets førende golfklubber på stort set alle parametre, og bredt anset som forgangsklub af mange i dansk golf og DGU. En udvikling som allerede startede for 10 år siden med min forgænger, kollega og gode sparringspartner Mads Rugholm, som også her skal have en særlig tak fordi jeg fik muligheden for at at lege med.

Det har med andre ord været en – i golfmæssig sammenhæng – vild rejse, som jeg er stolt af at have været en lille del af som klubbens golfmanager og kommercielle direktør, og tidligere som frivillig hjælper i diverse udvalg. Men mest af alt, er jeg pavestolt over de mange mennesker som har gjort det muligt: Klubbens medlemmer og ambassadører, de fantastiske frivillige ildsjæle, en fremragende og fremsynet bestyrelse, gode samarbejdspartnere og sponsorer, og ikke mindst alle mine gode og kompetente kollegaer, som hver dag yder en kæmpe indsats for at gøre din oplevelse i SRG endnu bedre. En stor og hjertelig tak til alle jer, som gør en forskel for både ’forening’ og ’forretning’ i Silkeborg Ry Golfklub.

Jeg er derfor også helt tryg ved at videregive stafetten til de næste, og kan melde klart skib når jeg om få dage går fra borde. Med Ry-aftalen på plads har vi nu en solid base til at sætte nye sejl på klubbens videre rejse. Jeg glæder mig til at følge med i udviklingsplanerne fra sidelinjen – eller roughen – som stolt medlem af Silkeborg Ry Golfklub, hvor jeg også fortsætter som Erhvervspartner og frivillig i bl.a. Sponsor -og Presseudvalget. Vi ses derude 🙂

Glædelig Jul og Godt nyt Golf-år
– Mads F.