INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLINGER I SILKEBORG RY GOLFKLUB OG SILKEBORG GOLF A/S

 In Formanden, Kontor, Nyheder

BEMÆRK: Lokation flyttet til JYSK PARK.

Tirsdag den 30. november i loungen på JYSK PARK, Ansvej 104, Silkeborg. 

  • Silkeborg Ry Golfklub indkalder til Generalforsamling tirsdag d. 30.11.2021 kl. 19:00
  • Silkeborg Golf A/S indkalder til Generalforsamling tirsdag d. 30.11.2021 kl. 21:00.

Bestyrelserne i Silkeborg Ry Golfklub og Silkeborg Golf A/S indkalder til generalforsamlinger, hvor vi bl.a. skal behandle den langsigtede aftale vedr. Ry-anlægget og andre indkomne forslag, som kan have betydning for dig som medlem.

Vi forventer derfor stor mødedeltagelse, og havde derfor oprindeligt flyttet møderne til Medborgerhuset i Silkeborg med plads til 300 deltagere. Da vi nu har rundet 400 tilmeldte er Generalforsamlingerne flyttet til loungen på SIF stadion. Så vi kender antal er det nødvendigt at du i Golfbox tilmelder dig Generalforsamlingerne – også af hensyn til corona smitteopsporing. Endvidere er det nødvendigt at du medbringer gyldigt coronapas iht. gældende regler, og så alle kan føle sig trygge på mødet. Er man syg eller har symptomer skal man testes eller blive hjemme, og kan for så vidt angår Silkeborg Golf A/S evt. stemme via fuldmagt. I klubben kan kun stemmes ved fremmøde. Sidste tilmeldingsfrit er den 24. november kl. 18:00.

Vejledende Program:

  • 18:15–18:55: Løbende ankomst og indregistrering. Kom i god tid så vi kan starte præcis kl. 19, og gå straks til din plads.
  • Fra kl. 19:00: Generalforsamling Silkeborg Ry Golfklub
  • Fra kl. 21:00 (eller umiddelbart efter generalforsamling i SRG): Generalforsamling Silkeborg Golf A/S
  • Fra kl. 22:00: Tak for i aften.

Vi ønsker en tryg afvikling ift. den aktuelle Coronasituation. For at begrænse samlingspunkter og fælles berøringspunkter vil der ikke være forplejning, og vi beder venligst alle om selv at medbringe kuglepen til evt. skriftlig afstemning. Man er velkommen til at bære mundbind, men det er ikke påkrævet. Gyldigt Coronapas er dog aktuelt et lovkrav, da vi samles flere end 200 indendørs. Vis hensyn, sprit af og hold afstand.

Her finder du fuldmagt, og på hjemmesiden her finder du indkaldelser med dagsorden samt bilag med forslag mv., som opdateres løbende med årsrapporter og årsberetninger mv. Du skal være logget ind som medlem for adgang til siden. Klik her hvis du har brug for hjælp med log-in.

Vi håber naturligvis at rigtig mange af jer har lyst til at deltage, og ser frem til et positivt og konstruktivt møde.

Med venlig hilsen
Poul Hansen, Formand