HEADPRO JAN HENRIKSEN BLIVER NY GOLFMANAGER  

 In Kontor, Nyheder

Mads Faber (tv) forlader jobbet som kommerciel direktør efter fem år, mens headpro, Jan Henriksen, udnævnes til ny golfmanager. Foto: Per Pedersen/foto8600

Pressemeddelelse af Frits Christensen

Silkeborg Ry Golfklubs kommercielle direktør, Mads Faber, skal retur til ejendomsmæglerbranchen efter fem år i golfklubbens ledelse

Efter fem sæsoner som golfmanager og kommerciel direktør i Silkeborg Ry Golfklub – en af landets største med 2.300 medlemmer – er det blevet tid til at give depechen videre for Mads Faber, som ved årsskiftet vender tilbage til den ejendomsmæglerbranche, han oprindeligt kom fra. Selvom det er med stort vemod, så glæder Faber sig til de nye udfordringer hos Nordicals i Silkeborg.

-I samarbejde med kompetente kollegaer og frivillige ildsjæle har det været et privilegie at stå i spidsen for Danmarks bedste golfklub. Det har været nogle spændende, sjove og lærerige år, og jeg håber at have sat et eller flere positive aftryk sammen med en masse gode mennesker. Det gør derfor lidt ondt i maven at skulle give slip nu, men jeg er samtidig stolt og helt tryg ved den stab, udvikling og vilje, der findes i klubben, siger Mads Faber.

Headpro bliver golfmanager
Den kommercielle direktør refererer bl.a. til en af fordelene ved at være i en stor golfklub med en bred stab, hvor mulighederne for intern rekruttering bidrager til stabilitet i den daglige drift. Således er det planen, at den nuværende headpro, Jan Henriksen, indtræder i en ny rolle som golfmanager og dermed overtager en del af Fabers arbejdsopgaver.

Jan Henriksen færdiggjorde sidste år sin uddannelse som golfmanager med topkarakterer og har igennem sine 10 år som pro og headpro i klubben udvist særdeles stærke organisatoriske evner i ledelsesteamet. Samtidig søges en ny kommerciel direktør, der skal overtage Fabers øvrige opgaver og på sigt også indtræde i direktør Mads Rugholms roller, så det allerede planlagte generationsskifte kan fortsætte.

-Egentlig var det ikke planen, at et skifte skulle ske nu og her, men jeg blev pludselig prikket på skulderen med en mulighed og timing, jeg ikke kunne sige nej til. Det har derfor også været vigtigt for mig at give bestyrelsen og den øvrige ledelse god tid til at finde en afløser. Mine efterfølgere står over for nogle vildt spændende opgaver med yderligere integration af Ry-banen, som jeg håber vedtages til november, samt udviklingsplanen for anlægget i Silkeborg. Det er sikkert også sundt med fornyet energi til at gennemføre nogle af de mange andre projekter, idéer og muligheder, vi har i den her klub. Vi udvikler os hele tiden, det gør omverdenen, og det skal vi også fortsat som golfklub, siger den afgående direktør.

Formanden ser fremad
-Vi er naturligvis rigtig kede af, at Mads Faber nu forlader os. Han har i den grad været med til at præge klubbens udvikling, fagligt som personligt, og har en stor ære af, at vi som klub befinder os på det meget høje niveau, vi har i dag. Omvendt er vi rigtig stolte af, at andre også har set hans store evner og derfor har tilbudt Mads et drømmejob, han ikke kunne sige nej til. Derfor skal der lyde et kæmpe tillykke til Mads, siger Silkeborg Ry Golfklubs formand, Poul Hansen.

-Vi er på en rigtig spændende rejse i SRG, og derfor har vi lagt os i selen for at sikre den bedst mulige overgang efter Mads. Med ansættelsen af vores headpro, Jan Henriksen, som golfmanager og headpro fra 1. januar 2022 har vi taget det første vigtige skridt, og jeg er sikker på, han kan fortsætte det gode teamarbejde og holde fokus på dette meget vigtige område i klubben. Derudover er vi i fuld gang med at søge efter den nye kommercielle direktør og nye klubsekretærer. Vi har en stærk organisation med meget dygtige og engagerede medarbejdere. Derfor er jeg også overbevist om, at vi kommer godt videre og kan fortsætte de spændende initiativer, vi har igangsat, siger Poul Hansen.

Mads Faber lover samtidig, at han ikke giver helt slip, men fortsætter som frivillig hjælper i klubben en tid endnu. Allerede før sin ansættelse i golfklubben var Mads Faber en aktiv figur i SRG, først i klubbens Visionsudvalg og senere i Sponsor- og Presseudvalget, hvor sponsornetværket er vokset stabilt de seneste 10 år og i dag, som et af landets største, favner mere end 150 virksomheder. Her fortsætter Faber som udvalgsformand.

-Sponsornetværket i Silkeborg Ry Golfklub er helt unikt med nogle fantastiske mennesker og en fantastisk stemning, som alt sammen bidrager positivt til både golfklubbens og virksomhedernes forretning. Min nye virksomhed skal selvfølgelig også være Erhvervspartner i SRG, så jeg glæder mig til at fortsætte min gang i netværket og skabe flere nye relationer på golfbanen, siger Mads Faber, der er uddannet ejendomsmægler og fortsætter den 1. januar som daglig leder og associeret partner i erhvervsmæglervirksomheden Nordicals i Silkeborg. Indtil da vil han medvirke til at sikre en god overgang til den nye administration.

Se stillingsopslag