TAK FOR INDSATSEN STEFFEN

 In Kontor, Nyheder

Servicemanager Steffen Gammelgaard stopper i sekretariatet

Den 14. oktober bliver sidste arbejdsdag for Steffen Gammelgaard i klubbens sekretariat, hvor Steffen tiltrådte stillingen som servicemanager tilbage i juni 2021. Steffen har således ydet en stor indsats i den travle højsæson med service af klubbens medlemmer og gæster. Steffen har opsagt sin stilling efter eget ønske, og tiltræder snarligt en ny stilling som markedschef hos Danish Agro.

”Tak for en god modtagelse og et godt samarbejde med så mange rare mennesker. Jeg har nydt at være omgivet af mange frivillige ildsjæle og opleve foreningskulturen, livet og dagligdagen i Silkeborg Ry Golfklub. Det har gjort et stort indtryk på mig, og jeg vil se frem til at komme på besøg i klubben i både Ry og Silkeborg” hilser Steffen med tak for denne gang.

Den gode service i sekretariatet er både en vigtig og krævende opgave, og vi arbejder derfor på at finde rette nye medarbejdere og konstellation for den nye sæson, hvor Finn Kristensen som bekendt også går ned i tid. Kender du den rette serviceprofil, så bed vedkommende holde godt øje med stillingsopslag fra Silkeborg Ry Golfklub i den kommende tid.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Steffen for den store indsats i sæsonen, og ønske Steffen al muligt held og lykke i hans videre færd.