INDSPIL FRA FORMANDEN September 2021

 In Nyheder

Kære alle

Så er det blevet tid til et nyt Indspil fra min side, og denne gang med fokus på flotte resultater og medlemsmøde. Jeg vil i dette Indspil fortælle om Medlemsmøde d.4. oktober, et super flot resultat af Pink Cup indsatsen – Danmarks bedste, flotte Holdpræstationer og Video fra banen.

Medlemsmøde
Der er ingen tvivl om at der har været talt en del om den baneplan vi har bedt den meget anerkendte banearkitekt Philip Spogárd om at udarbejde. Jeg får også selv spørgsmålene når jeg møder jer i klubben, og i det hele taget er der stor interesse for at høre mere. Derfor inviterer vi til

Medlemsmøde mandag den 4. oktober kl. 19.00 i Jysk Musikteater. Tilmelding i Golfbox.

Her vil Philip Spogárd fortælle om sin analyse, samt komme helt konkret ind på udviklingsplanen og gennemgang af denne. Der vil efterfølgende være tid til en åben dialog og spørgsmål både til Philip og til klubledelsen. Jeg håber I alle vil sætte et stort kryds i kalenderen, så vi sammen kan mødes.

Pink Cup
Dansk mester i Pink Cup. Den årlige Pink Cup blev igen i år en kæmpe succes, så stor at Silkeborg Ry Golfklub indsamlede landets højeste beløb på hele 180.140 kr! Det betyder at SRG har vundet et foredrag med vores store kvindelige golfstjerne og Pink Cup ambassadør Emily Pedersen, hvilket der kommer mere information om senere. Derudover vil der ved landsfinalen d. 17. september blive overrakt et diplom og en statuette til SRG. Jeg vil sige alle jer omkring Pink Cup arrangementet et stort tillykke og en kæmpe tak for jeres store indsats. Formålet er så vigtigt og med al det I gør sætter I SRG i et meget positivt lys. Derudover vil jeg også sige alle jer medlemmer der har støttet op omkring Pink Cup en stor tak for opbakningen!

Holdpræstationer
I weekenden den 11. og 12. september spillede vores herrer i Santander Divisionen de afgørende kampe om det danske mesterskab. Lørdag spillede holdet mod Søllerød og vandt 11-7. Dermed var holdet klar til at møde de forsvarende mestre fra Smørum i finalen. Den blev desværre tabt med de mindste marginaler på 10-8. Hele 2 matcher skulle afgøres på 18. hul. Herfra skal lyde et kæmpe tillykke med sølvmedaljerne til holdet og trænerteamet bag!
Samme weekend spillede vores Ungdomshold i 1. Division opryknings match på Great Northern mod Varde. Her spillede de en utrolig flot match og vandt med 5-2. Det betyder at holdet næste år skal spille i Elitedivisionen. Også et kæmpe tillykke til jer og holdet bag!
Begge disse resultater beviser at vi i SRG både kan begå os på senior- og ungdomsniveau på allerhøjeste plan.

Video fra banen
På klubbens Facebookside har chefgreenkeeper Jeppe Krogh Kristensen opslået en video der fortæller om greenkeeper teamets arbejde med fairways i Silkeborg. Vores mål er at sikre så højt et informations- og dialogniveau i klubben som muligt, og jeg håber I ser dette som et af de tiltag der understøtter dette.

Jeg håber vi ses den 4. oktober til medlemsmøde om Silkeborg banens udvikling, og sæt også allerede nu kryds i kalenderen den 30. november til den årlige Generalforsamling, hvor vi blandt andet vil fortælle om aftalen for banen i Ry.

Vi ses derude.
Poul