RENOVERING OG VEDLIGEHOLD AF FAIRWAYS med enkelte lukkedage på 9-hullers sløjfen i Silkeborg

 In Baneinfo, Nyheder

I disse dage arbejder greenkeeperne morgen, middag og aften på forbedring af vores fairways i Silkeborg. I videoen fortæller chefgreenkeeper Jeppe Krogh Kristensen hvad der foregår på golfbanen når sløjfen er lukket, og hvorfor vedligehold og renovation af vores fairways er en nødvendig og god investering i endnu bedre fairways på sigt.
 
I denne uge vil dagens 9-hullers sløjfe i Silkeborg være lukket den 14-15 september for vedligehold af ØST, og i næste uge er 9-hullers sløjfen lukket den 20-23. september for vedligehold af hhv. SYD og VEST. I hele perioden fra den 14-23 september vil alle 9-hullers medlemmer til gengæld have fri mulighed for at spille på AVK-banen i Ry. I perioden er greenfee priser endvidere reduceret i Silkeborg, og der kan spilles med oplæg hvor fairways er renoveret og topdresset med sand. Se opslag i klubhuset.
 
Vi beklager ulejligheden i disse dage, men er samtidigt overbeviste om at alle sætter pris på at vores golfbaner fremstår flotte og velvedligeholdte mange år frem.
 
Tak for den ekstra indsats til greenkeeperne, tak for video fra foto8600, og tak for intet mindre end 800 tons sand fra DANSAND.