INDSPIL FRA FORMANDEN AUGUST 2021

 In Formanden, Nyheder

Kære alle
Tænk sig, at vi nu allerede skriver medio august, og hvert år tænker jeg – jamen sæsonen er jo lige startet! I dette Indspil vil jeg komme ind på den helt uvurderlige frivillige indsats der gøres i klubben., møde med vore udvalg, brug af klubhusene, medlemsudviklingen og det årlige klubmesterskab krydret med vore kerneværdier.

Og jeg vil netop tage udgangspunkt i vore kerneværdier, når det kommer til den travlhed vi oplever på banen og i klubben generelt. Især i weekenden benytter klubben sig af, at sætte 2-bolde sammen i 4-bolde. Vi oplever desværre i enkelte tilfælde at dette medfører utilfredshed. I min optik er denne praksis dog med til at føre til mere plads på golfbanen til alle, at man kan lære andre golfspillere at kende (Rummelighed) og der kan skabes et bedre flow på banen. Jeg vil derfor opfordre til, at vi alle udviser Imødekommenhed og Ordentlighed – også når vi evt. skal spille med andre vi måske ikke kender.

Frivillige er uundværlige i vores klub. De mange frivillige i klubben hjælper begyndere, er startere ved 1. tee eller baneservice, samler bolde ind på rangen, kører buggies frem, støtter vore juniorer og arrangerer turneringer mv. Jeg vil godt her benytte lejligheden til at sige jer alle en kæmpe TAK for jeres indsats! Jeg vil også bede jer frivillige sætte et stort kryds i kalenderen d. 24. september, hvor vi afholder turnering for jer. Sidste år måtte vi aflyse på grund af Corona, så i år skal den have ekstra gas. Turneringen åbner snart for tilmelding i Golfbox.

Den 20. september holder vi møde med de frivillige Udvalg i klubben. Udvalg som har en bred repræsentation i klubben. Pga. restriktioner har det længe været vanskeligt at afholde møder med mange deltagere. Derfor har vi denne gang udvidet mødet, så der bliver bedre tid til at indhente det forsømte. På mødet vil lederne af diverse udvalg mødes med vores forretningsledelse samt formand og næstformænd i bestyrelsen. Det er vigtigt for os at lytte til hvad der rører sig i klubben, og der har alle vore frivillige udvalg i den grad fingeren på pulsen.

Medlemstilgangen fortsætter med en positiv tendens, og som alle ved er det et vigtigt fundament for klubben. Vi har dog fortsat øje på udviklingen, specielt i forhold til belastningen i Silkeborg. Derfor gælder vores tilbud om aktietilbud fra og med 1. oktober kun i Ry, ligesom vi ser på andre tiltag der kan være med til at fordele aktiviteten mere ligeligt over vores 54 golfhuller.

De årlige Klubmesterskaber er flyttet til weekenden den 28 – 29. august, hvor alle med handicap 36 og derunder kan deltage. Jeg vil stærkt anbefale jer at deltage. Vi har en super hyggelig weekend, hvor vi om lørdagen blander motionister og elite-spillere. Her kan vi motionister altså både prøve os af mod de allerbedste, og de bedste i vores respektive aldersgrupper. Golfbox er åben for turneringen, og vi ser frem til at rigtig mange tilmeldinger sig igen i år.

Slutteligt vil jeg slå et slag for brug af vore klubhuse og cafeer. Vi skal tilbage til det gode og hyggelige klubliv fra før Corona. Caféen har nu endelig fuld bemanding både i Silkeborg og Ry, så Charlotte og teamet er klar til at servicere os. Vi hører at byens cafeer har stor travlhed, så lad os sammen sørge for, at det også gælder i vore egne rammer, i de caféer vi som medlemmer selv ejer. Brug også gerne caféerne udenfor golfen til selskaber og i privat regi, hvor det også kunne være rigtigt rart at møde hinanden i vinterperioden.
Vi ses derude.
Poul