Et par ord fra den “nye shop”

 In Nyheder, Shoppen

Først og fremmest vil vi gerne takke alle vores kære kunder og medlemmer fra nær og fjern, for at I har taget så godt imod den nye butik, de nye koncepter og har rost butikken og personale i den grad I har. Udover det er en unik arbejdsplads med de mest fantastiske rammer, så gør jeres støtte og altid glade ansigter, det til en fornøjelse at stå bag disken, selv på de varmeste dage 🙂

Jeg ved der er flere af jer som er gået forgæves i forhold til det ene eller det andet produkt i har ønsket at se eller købe. Desværre er året i år, en rigtig svær omgang for hele golfbranchen, da så godt som alle leverandører har svært ved at få deres varer hjem, så de kan blive sendt ud til os. Bl.a. har Ecco ikke kunnet levere sko til os endnu. Det er altså ikke fordi vi ikke fører Ecco mere, vi kan bare ikke få dem leveret. Men har vi alle lidt tålmodighed, så skulle alt komme på et tidspunkt 🙂

Fitting i shoppen
Vi har fornemmet, at der har været en udbredt misforståelse omkring udstyr og fitting i shoppen, herunder at vi næsten ikke havde noget udstyr og ikke kunne fitte. Dette er heldigvis ikke helt sandt.
Rigtigt er det dog, at vi i en periode manglede fitting udstyr pga. leveranceproblemerne, og derfor ikke har kunnet fitte de første måneder. Dette er vi dog ved at have styr på med pt. 9 leverandører, og der kommer mere og mere hjem.
Vil man gerne fittes til noget specifikt udstyr, eller fittes generelt, så tag fat i os i shoppen, eller de lokale PGA trænere Jan, Rasmus og Jogvan, så hjælper vi med at finde den bedste løsning til dig.
Det er i bund og grund det eneste vi er her for – at hjælpe jer med at få de bedste oplevelser på golfbanen.

Se video for nærmere forklaring her:

Hvad angår mængden af udstyr. Så har vi næppe haft så mange muligheder som vi har nu.
Vi har udstyr fra Wilson, Titleist, Cleveland, Ping, Callaway, Srixon, Scotty Cameron, Odyssey, og så har vi en fitting bag fra Mizuno også. Så der er masser af udstyr på hylderne!

Vi ser frem til at se jer i shoppen.
Lige drives og holede puts
Fra os i Mitgolfudstyr Shoppen.