CORONA OPDATERING (opdateret 14. januar)

 In Nyheder

Der kan fortsat spilles golf, men klubhus, café og ProCenter lukkes frem til 7. februar. Forsamlingsloft og afstand skærpes.

Pga. stigende smittetal og den britiske variant af coronavirussen har Statsministeriet indført nye yderligere restriktioner i det danske samfund med virkning fra den 6. januar og foreløbigt frem til den 7. februar:

  • Forsamlingsloftet sænkes fra 10 til 5 personer
  • Der opfordres til at holde 2 meters afstand til andre personer i stedet for den nuværende 1 meter
  • Der opfordres til, at man generelt bliver hjemme, aflyser aftaler og ser max 5 personer udover dem i sin husstand

Læs DGU’s opdaterede anbefalinger her. De nye stramninger betyder bl.a. at spillere ikke må forsamles mere 5 personer på noget tidspunkt i klubhusområdet og lokalt på golfbanen; f.eks. ved tee-steder, terrasser, P-plads, lockerrum, foyer o.l.

Der kan fortsat spilles golf i privat regi, men DGU anbefaler at man tidligst ankommer 20 min før sin starttid og at man tager direkte hjem efter afsluttet runde. Der skal til enhver tid holdes 2 meters afstand til personer, der ikke er en del af samme husstand.

DGU anbefaler endvidere at golfspillere udvælger faste spille- og træningsmakkere så regeringens anbefalinger om at se max 5 personer ud over dem fra sin husstand kan overholdes. Det betyder også, at der pt. ikke bør afvikles aktiviteter, hvor der er risiko for, at forsamlingsloftet brydes. Herunder turneringer med blandede flights, ej heller selvom turnering afvikles med løbende start. Klubber-i-klubben såsom Vinter-Pokalen og Seniorklubben er således allerede aflyst frem til den 7/2, og tilsvarende turneringer bør ligeledes aflyses.

De restriktioner der blev indført op til jul er fortsat gældende, og vi må forvente at disse også fortsat er gældende efter den 7. februar. Herunder at klubhus inkl. café og træningscenter forventeligt vil være lukket en tid endnu, afhængig af udviklingen. Hold dig løbende opdateret over de samlede Corona hensyn i SRG Her.

Med forår og vacciner på vej kan vi se frem til endnu en herlig golfsæson, hvis vi alle husker at passe godt på hinanden i den kommende tid. Godt nytår.