NO SHOWS OG BEKRÆFTELSE I GOLFBOX

 In Kontor, Nyheder

Vi oplever stigende problemer med antal no shows og manglende bekræftelse i Golfbox. Læs her hvorfor og hvordan du undgår No Shows.

Selvom vinteren nærmer sig, er der stadig rigtigt mange, som har tid og lyst til at spille golf. Det er jo herligt. Derfor vil vi også gerne sikre plads på golfbanen til alle. Desværre oplever vi for tiden tiltagende problemer med medlemmer der optager plads på banen uden at spille/bekræfte deres tid = No Show! Dertil problemer med medlemmer der spiller på golfbanen helt uden at have booket tid – til gene for de medlemmer som rent faktisk har ret til at være på banen.
Alene i Ry registrerede vi 70 No Shows i den forgangne weekend, og set over den seneste måned hele 587 No Shows i alt på begge baner. Det er hverken rimeligt eller god stil. Mange af disse spillere har i indeværende uge desværre måtte inkassere en advarsel med risiko for at miste deres spilleret for en periode. Det undgår vi helst.

Spil efter de samme regler:
Alle golftider på alle golfbaner skal altid bookes og efterfølgende bekræftes af alle. Så simpelt er det. Reglerne er ens for alle – og ligesom på golfbanen, er det nødvendigt for en god oplevelse, at alle ”spiller” efter de samme regler og udviser god golfetikette ved at booke og bekræfte deres tider. Ellers har man ikke ret til at færdes på golfbanen.

Det er både nemt at booke og bekræfte tider via Golfbox på sin PC/tablet, mobil eller App, samt på touch skærmene i klubhuse. Og heldigvis husker langt de fleste det også. Alligevel oplever vi ofte følgende “undskyldninger” eller fejlkilder:

 • En spiller eller flere: Når tiden bekræftes i Golfbox app’en, bekræftes der KUN for den spiller som er logget på app’en – præcis som når du bekræfter på touchskærmen (du kan ikke bekræfte for flere spillere ad gangen, og det er ikke nok kun at bekræfte for én)
 • Lokaliteter ej aktiv: Ved brug at Golfbox app’en SKAL lokaliteter være slået til under indstillinger og være aktive på app’en, ellers melder den fejl. (Kan fejlen ikke rettes, må du i stedet tjekke ind på touch skærmen)
 • Book vs. Bekræft: Hvis du booker tid på touchskærmen for at spille med det samme, skal tiden OGSÅ bekræftes (det er aldrig nok kun at booke – du skal altid også bekræfte)
 • Bekræft vs. Godkend: Når man vil bekræfte sin tid, giver Golfbox app’en mulighed både for at ”Godkende” og ”Bekræfte”. Kun ved at trykke på ”Bekræft” bekræftes tiden (Godkend kan kun bruges hvis der har været ændringer i tiden).
  Note: Vi er i dialog med Golfbox om at optimere app’en. Særligt at fjerne muligheden for godkende, når spilleren ønsker at bekræfte. Dette håber vi på snart vil blive rettet.

Hvorfor er det så vigtigt?
Først og fremmest handler det om at vise hensyn til andre, bl.a.

 • Golfspillere – bliver du selv forhindret kan andre få glæde af din tid. Slet derfor straks din tid.
 • Baneservice – hjælp de frivillige med hurtigt tjek af spillere og baneflow.
 • Administration og Greenkeeping – driftsoptimering og planlægning samt investeringer i maskinel
 • Restaurant – åbningstider, klargøring og planlægning, så de er klar til at modtage dig før/efter runden.
 • Kontakt i nødstilfælde – hvem er hvor, hvis uheldet er ude
 • Banestatistik og samarbejdspartnere – statistisk eksisterer din golfrunde ikke medmindre den er bekræftet:
  Banestatistikken bruger vi bl.a. til at optimere prisfastsættelse af greenfee priser, så vi kan fordele aktiviteten ud, og derved frigive flere tider til egne medlemmer på attraktive tidspunkter. Derved udnytter vi banekapaciteten bedst muligt – til glæde for alle. Vi bruger fx også banestatistikken til at planlægge åbningstider i dine og vores caféer, så vi optimerer driften og holder åbent på de tidspunkter det kan være til glæde for flest – og spare lønudgifter der hvor det generer færrest. For Ry-banernes vedkommende er banestatistik ekstra væsentlig for at kunne fremvise den positive udvikling i aktivitetsniveauet overfor vores samarbejdspartner Kildebjerg-Ry. Med korrekt banestatistik kan vi dokumentere udvikling og behov for en dejlig golfbane i Ry. Her er det altså ikke nok at kunne fortælle, “at der holder mange biler på P-pladsen”, hvor vi desværre ofte oplever at der er væsentligt flere biler (og spillere) end der er bookinger i Golfbox.

Derfor er det vigtigt at vide du er her – og har været her – selv hvis du er den eneste spiller på hele golfbanen.

Det gælder naturligvis også om sommeren, og både i Ry og Silkeborg. På forhånd tak.

Mvh. Administrationen.