INGEN BAGMÆRKER I 2021

 In Kontor, Nyheder

Husk altid at booke og bekræfte i Golfbox

Den nye sæson bliver året hvor vi vinker farvel til de traditionelle bagmærker på vores golfbags. Lidt vemodigt for nogle – ikke mindst for vores gode sponsor og samarbejdspartnere Gjerulff, som har prydet bagsiden af bagmærkerne i mere end 10 år.

Tid og teknologi har dog overhalet behovet for bagmærkerne, som med klubbens vækst over mange år er blevet en stor administrativ opgave. Alene produktionen af ca. 2.000 mærker til sæsonstart, samt løbende produktion af yderligere 300-500 bagmærker til nye medlemmer og prøvemedlemmer i sæsonen er krævende. Hertil kommer distribution, løbende henvendelser samt øvrige produktionsomkostninger og miljøhensyn. Samtidigt kan vi konstatere at mindre end 50% af bagmærkerne rent faktisk afhentes af medlemmerne i løbet af en sæson – resten smides ud når sæsonen er ovre.

Selve tilladelsen til at spille på banen sikres allerede i dag elektronisk i Golfbox og ikke længere via bagmærket. Dette tjekker baneservice på tablet eller udskrevet startliste. Har man ikke tilladelse til at spille på vores golfbaner, fx pga kontingentrestancer, kan man heller ikke booke tid i Golfbox. Har du ikke booket og bekræftet din tid i Golfbox, har du i udgangspunktet heller ingen ret til at spille på banen. Så simpelt er det. Derfor er det også vigtigt, at alle medlemmer altid booker golftid på forhånd og bekræfter tiden ved ankomst. Så ved baneservice at medlemmet har ret til at være på banen, og de ellers så flinke frivillige behøver ikke skrue bissen på eller foretage indberetninger til klubbens administration. Det har vi som klub en fælles interesse i at undgå. Hjælp derfor hinanden med at huske at bekræfte jeres tider og undgå snyd. Det gælder både i Ry og Silkeborg, og naturligvis også om vinteren.