INDSPIL FRA FORMANDEN OKTOBER 2020

 In Formanden, Nyheder

Kære alle

Sæsonen 2019/20 er nu officielt afsluttet, og snart skal vi i Silkeborg til at spille til vintergreens og bruge vores måtter, senest fra den 9. november. Vi har jo heldigvis vores gode Rybane hvor vi hele året kan spille ”almindeligt golf” når forholdene er til det. Jeg håber personligt I har nydt sæsonen og fået spillet en masse golf på vore fantastiske baner og rammer i det hele taget. Jeg vil i dette indspil give jer den seneste opdatering på områderne:

Medlemsudvikling, Shoppen, Generalforsamlingen, Simulator golfen, Afslutning

 Medlemsudviklingen

 Vi har nu opgjort nettotilvæksten af medlemmer i for sæsonen 2019/20.

Når vi fraregner Vintermedlemmer og Pay & Play-medlemmer er vi blevet netto 122 flere aktive medlemmer pr. 01.10.20. sammenlignet med 01.10.19, i en periode hvor vi havde forventet en nettovækst på 57 aktive medlemmer.
Det samlede medlemstal ved indgangen til 2020/21-sæsonen er således 1.953 medlemmer. Nettovæksten af ”tunge” medlemmer udgør 79, hvor vi havde forventet en nettovækst på 48 medlemmer.

Det er en meget flot udvikling, og i øvrigt glædeligt at en meget stor andel af de mange nye medlemmer er unge under 26 år. Jeg ved godt at hele golf Danmark har haft en positiv udvikling grundet Corona situationen. Men når vi tænker på, at vi brutto pr 30. september havde fået 271 nye aktive medlemmer, og hele golf Danmark havde fået 6.200 nye medlemmer fordelt på 186 klubber (svarende til gennemsnitlig 33 nye medlemmer pr. klub), må vi sige at vi har fået vores andel! Derfor en stor tak herfra til hele vores organisation for det store stykke arbejde der er gjort for at få alle disse nye medlemmer godt ind i klubben – det kræver en kæmpemæssig administrativ indsats. Og tak til jer som medlemmer, der har været gode til at byde de nye velkommen.

Golfshoppen
Som I alle har kunne læse på vores hjemmeside, har Backtee ved Thomas Knudsen, desværre valgt at ophøre med at drive golfshoppen. Et valg som vi naturligvis begræder, da Backteeshoppen har været med til at give vores klub en fantastisk ramme. Omvendt forstår vi godt valget ud fra de betragtninger Thomas har gjort for fremtiden, og hvordan han mener han bedst muligt kan drive Backtee videre, nu da han selv har overtaget ejerskabet. I skrivende stund er der møder med flere interesserede parter, og vi må derfor se hvordan det udvikler sig. I bliver naturligvis holdt opdateret om dette. Indtil afklaring er på plads, håber jeg I alle vil støtte Thomas frem mod lukningen ultimo december.
Husk at få brugt eventuelle tilgodebeviser inden da. (Læs mere om shoppens ophør her Red.)

Generalforsamlingen
Jeg håber I alle vil sætte et kryds i kalenderen mandag d. 30. november, hvor vi holder vore Generalforsamlinger, dels for Silkeborg Ry Golfklub, dels for Silkeborg Golf A/S.
Vi vil naturligvis sikre at alle Corona forskrifter overholdes. Så kom og lyt på hvordan året er gået, hvordan vi ser ind i fremtiden og tag del i dialogen. Vi udsender flere detaljer om Generalforsamlingen senere.

Simulator golf
Så er der for alvor kommet gang i simulator golfen, og vi kan se en stigende interesse for at anvende de fremragende faciliteter. Det er imponerende så virkelighedstro det er, at spille banerne og træne på ”rangen”.
De udbudte træningshold er fyldt op, og jeg er sikker på der bliver pres på banerne når nu mørket for alvor sænker sig. Det er jo en unik måde at holde sig i form henover vintermånederne. (Se hvordan du booker i ProTrainer og bruger simulatoren her Red.)

Afslutning
Som jeg nævnte i min indledning er sæsonen 2019/20 afsluttet. Det har været en meget speciel sæson grundet Corona pandemien. Men når vi ser os tilbage kan vi alle sammen godt tillade os at klappe hinanden på skulderen. Jeg syntes vi har klaret det helt exceptionelt og passet godt på hinanden – det skal vi fortsætte med, samtidigt med at vi nyder vores skønne sport!

Tak for en dejlig sæson – vi ses derude
Mange hilsner Poul

Billede fra Silkeborg Ry Golfklubs nye simulatoranlæg – Foto Per Pedersen