INDSPIL FRA FORMANDEN SEPTEMBER 2020

 In Formanden, Nyheder

Kære alle

Corona
I denne Nyhedsmail har vi rigtig meget fokus på Coronaen, og de restriktioner vi givet anbefalinger og krav må udstikke. En af de nye foranstaltninger vi skal indføre er brugen af mundbind i restauranterne, både i Ry og Silkeborg. Jeg forventer naturligvis at I alle lever op til dette, og frem for alt ikke bebrejder vores personale. Det er ikke dem der har besluttet dette, vi følger blot de regler der gælder for hele landet. Men støt gerne op og brug caféerne alt det I kan.

De nye retningslinjer betyder desværre også, at vi har måtte aflyse/udskyde nogle af de vigtige arrangementer vi har planlagt, herunder vores medlemsmøde og arrangementet for alle jer frivillige. Vi følger udviklingen, og kommer med nye datoer så snart det er muligt.

Klubmesterskaberne
Igen i år, gennemførte vi klubmesterskaberne ud fra det koncept der blev søsat sidste år. Det betød at vi spillede blandede hold om lørdagen, og i egne rækker om søndagen. Personligt oplever jeg at det igen blev en kæmpe succes. Små 90 deltagere stillede op til udfordringen på 45 huller henover weekenden, og vi var tilsmilet af et helt fantastisk vejr, selvom tågen generede en smule fra tidlig morgen, specielt i Ry. Selvom både Morten Ørum og Oliver Hundebøll havde deltaget i Ecco Touren på Sjælland og først kom godt trætte hjem fredag, deltog de i mesterskabet. Som de udtrykte det ”det skal vi da bare være med til” – det er en rigtig klubånd. Præmieoverrækkelsen blev gennemført i høj sol, og Overall klubmesteren i herrerækken, Oliver Hundebøll kom rundt i 23 under par fordelt over de to dage, og lavede på søndagens første 18 huller hele 43 point!! Overall klubmester hos damerne blev Julie Resen Holm i +6.

Tusinde tak til alle jer der deltog, og var med til at gøre klubmesterskabsweekenden helt fantastisk.

Banerne
Ved klubmesterskaberne spillede vi begge vort baner, og jeg må bare sige ”de står så flotte”. Derudover husker I alle hvordan bunker så ud på Vest 3 og 4. Via en kæmpe indsats har vore Greenkeeper stab fået reetableret de ødelagte bunkers, så de nu står flottere end før set. En kæmpe tak skal lyde for dette arbejde.

Afslutning
Sæsonen lakker mod enden. Jeg håber I kan nå at få en masse runder på banerne inden det for alvor bliver vinter. Husk at få indberette scores, da et nyt hcp.system som bekendt træder i kraft den 1. januar. Som noget helt nyt kan vi jo nu også spille ”simulator” golf, så sæsonen fortsætter jo bare indendørs.

Vi lover at holde jer opdateret om udviklingen af coronaen, og hvad den betyder for vort klubliv.

Pas nu godt på jer selv og hinanden

Vi ses derude

Poul Hansen