Bilernes Hus Open 2020

 In Nyheder, Turneringer

Alle vinderne ved Bilernes Hus Open 2020

Med respekt for corona-situationen og usikkerheden ifm. meteorologernes trusler om skybrud og tordenvejr blev Bilernes Hus Open 2020 afviklet lørdag dem 29. august.

Forud for turneringen var klubben i dialog med såvel Corona-linjen som Østjyllands Politi for at sikre at arrangementet kunne gennemføres under de givne rammer. Restriktionerne omkring forsamlinger – og antallet af kvadratmeter i Cafe Greenhouse – betød bl.a. at der ”kun” var plads til 116 spillere.

Heldigvis var vejrguderne nådige, så der faldt kun en enkelt regnbyge under golfrunden. Tordenvejret blev hængende længere mod øst og solen brød igennem, så præmieoverrækkelsen kunne foregå i dejligt solskin på terrassen foran Cafe Greenhouse.

Humøret var højt blandt alle deltagerne hele dagen – ikke mindst på grund af en velassorteret servicevogn med chauffør Ivan Dyrlund fra Bilernes Hus – som sørgede for vådt og tørt under runden.

På grund af det store deltagerantal var spillernes handicap reduceret med 20%, men alligevel blev der scoret flot. En forklaring kan være at turneringsledelsen lørdag morgen i hast måtte lave en lokalregel om, at der grundet de store vandmængder og jordskred i nattens løb var frit drop ud af samtlige bunkers på banen. Den udmelding fra turneringsleder Mogens Jespersen under morgenkaffen var spillernes i hvert fald godt tilfredse med!

Der var sponseret præmier for over 50.000 kr. til fordeling blandt 19 vindende par. Det par der scorede bedst af alle 58 par fik hver et gavekort på 5.000 kr. til en golfrejse med Green2green

Desuden var der mulighed for at vinde en bil til ejendom, idet der var biler som præmie på både Syd 1 og Vest 4 til de spillere, der lavede hole in one. Desværre blev bilerne stående i Resenbro – 81 cm var det tætteste en spiller var på en hole in one!

Set fra golfklubbens side blev det også en indbringende dag, da hele overskuddet på arrangementet – godt 50.000 kr. – tilfalder Silkeborg Ry Golfklub. Stor tak for det skal lyde til Bilernes Hus med Ivan Dyrlund som drivkraften bag dette flotte arrangement.

Video fra dagen:

Dagens all-over-winners blev:

 • Carsten Saarup og Troels Toftgaard med 45 point

Øvrige vindere i A-rækken:

 1. Bjørn Andersen og Martin Schougaard med 44 point
 2. Dorthe og Jan Fredsted (gæster) med 44 point
 3. Lars Nøhr og Kenneth Burslund med 42 point
 4. Jannick og Blaine Dyrlund med 42 point

 

Vindere i B-rækken:

 1. Leif Andersen og Mikkel Arreborg (gæster) med 44 point
 2. Timmy Nielsen og Per Holm med 40 point
 3. Lone og Finn Kristensen med 40 point
 4. Martin Dam Lind og Thomas Jørgensen med 39 point
 5. Alice Harbo og Erik Dons Sørensen med 38 point

 

Vindere af nærmest flaget:

 • Syd 1 John Birkekær med 81 cm
 • Syd 7 Troels Toftgaard med 3,15 m
 • Vest 4 Allan Hansen med 3,14 m
 • Vest 6 Erik Dons Sørensen med 1,64 m