DER FLAGES IDAG

 In Kontor, Nyheder

Foto: Per Pedersen – Rasmus Højgaard til Made in Denmark på Silkeborg banen i 2018.
Tillykke med sejren til Rasmus Højgaard, som søndag vandt UK Championship på The Belfry.

Rasmus Højgaard vandt søndag sin anden sejr på European Tour. Denne gang på legendariske The Belfry, og endnu engang med sejr i omspil på køligste vis. Med sejren vandt Rasmus også “the UK swing”, kvalifikation til US Open og ligger nu nr. 4 på Race to Dubai. En fantastisk præstation af den kun 19-årige golfspiller.

Sammen med brormand Nicolai har Rasmus sin golfopvækst i Gyttegaard Golfklub. Tvillingerne meldte sig tidligere i år ind i Silkeborg Ry Golfklub som supplement til hjemmeklubben Gyttegaard, og det er altså et par seje gutter vi her har budt velkommen til et i forvejen stærkt elitemiljø. Andre SRG medlemmer med European Tour sejre på CV’et er Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen. Læs om flere historiske SRG resultater her:

I det hele taget var søndag en stor Dansk golfdag, da Emily Pedersen tidligere på dagen vandt Czech Open på damernes European Tour – også stort tillykke til Emily!

Vi flager derfor i dag med ekstra stolthed.