MAJA GIVER FLYTTER UD

 In Kontor, Nyheder

Maja Giver (th.) fra åbningsreception – foto Per Pedersen

Bl.a. som følge af Corona-krisen har Maja benyttet pausen til at ændre sit koncept, som fremadrettet vil kunne drives fra privaten. Maja flytter derfor sin prakis hjem pr.30/9. Vi takker for et rigtigt godt samarbejde og ønsker Maja alt godt fremover. Golfklinikken vil fortsat være i ProCenteret, hvor Jakob Holst primært kan træffes på mandage.

En hilsen fra Maja – inkl. et godt medlemstilbud:

Kære medlemmer
Tak for den opbakning og tillid I har vist mig, ved at komme i min klinik Aktiv krop. Jeg har været rigtig glad for at være i klubben, men har virkelig mærket efter min mavefornemmelse og valgt at følge den:
Derfor stopper jeg i klubben sidst i August og tager af den grund heller ikke flere nye klienter ind.

Jeg har i år taget kurser i øreakupunktur og posturologi, samt blevet meget inspireret af hvordan brugen af essentielle olier, kan støtte os i at komme af med de problematikker vi bøvler med. Alle de ting bliver i fremtiden en del af min praksis, sammen med behandlingsmetoden Be Activated. Det bliver både som onlinekurser, workshops og behandlinger i min hjemmeklinik.

Jeg glæder mig vildt til det nye jeg skal, og håber du vil følge mig videre i min stræben. Mit mål er at finde den måde, hvor jeg kan hjælpe og inspirere flest mennesker, og samtidig selv være lykkelig.
Følg Givers univers på facebook https://www.facebook.com/giversunivers/, hvis du fortsat vil høre fra mig.

På facebooksiden og via mit eget nyhedsbrev, vil der inden længe blive mulighed for at tilmelde sig onlineforløbet Golffitness (8×30 minutters træning til evigt eje) som blev lavet primært til SRG-medlemmer som ville træne hjemme under corona nedlukningen. Prisen bliver kun 400,-. Jer der allerede har deltaget, vil have mulighed for at opgradere, så i også har det til evigt eje, med prisdifferencen på 150,-.

Med venlig hilsen
Maja Giver
Fysioterapeut – Aktiv krop