Seniorklubben hen over coronatiden

 In Nyheder, Senior

En lidt forsinket vinterafslutning

Seniorklubben har selvfølgelig også været påvirket af restriktionerne ifm. corona-pandemien – både på golfbanen og ifm. forsamlinger i klubhuset.

Det betød bl.a. at samtlige turneringer i marts blev aflyst og dermed også afslutningen på vintersæsonen 2019-2020.

Normalt spiller vi 14 tællende runder individuel stableford i vinterperioden, men denne vinter blev det kun til 10. Men selvfølgelig skal vinterens dygtigste senior have sin vandrepokal og det blev så effektueret i sommersol på terrassen foran klubhuset den 16. juli.

Spillernes 9 bedste scorer ud af de 10 runder indgår i pointregnskabet og det betød følgende leaderboard:

1. Gunnar Sørensen med et gennemsnit på 35,11 point
2. Lene Riis med et gennemsnit på 34,67 point
3. Bente Specht med et gennemsnit på 34,22 point
3. Ole Dickmann med et gennemsnit på 34,22 point
5. Lene Damsø med et gennemsnit på 33,89 point

I løbet af vinteren deltog 120 forskellige seniorer i den gennemgående turnering, og der var vinpræmier til de 10 dygtigste.

Nu er sommersæsonen i fuld gang og efter forsamlingsrestriktionerne er lempet ligner seniorernes torsdage efterhånden “gamle dage” før coronaen brød ud og der møder 80 – 100 seniorer op til vore torsdagsturneringer.

Seniorklubben tager igen i år en tur til Hammel og senere i august på en 2-dages tur til banerne i Haderslev og Royal Oak med overnatning på Slukefter Kro. Begge arrangementer blev i øvrigt hurtigt udsolgt.

Seniorklubben har nu 182 medlemmer – og udvalget har sat et max på 100 deltagere om torsdagen – bl.a. af hensyn til tidsforbruget og den periode banen er lukket for andre.

Det er jo et positivt problem med den store tilslutning, og indtil nu har det fungeret rigtig fint og alle har kunnet deltage, når de har tilmeldt sig.

Mogens Jespersen
Formand for seniorudvalget