NY RESTAURANT I SILKEBORG RY GOLFKLUB

 In Kontor, Nyheder

Charlotte, Sheila og Ian er klar til at tage imod gæster i Café Greenhouse.
Foto (Per Pedersen, foto8600)

Golfklubben overtager selv driften og skifter navn til Café Greenhouse

 Mandag den 8. juni åbner dørene til Café Greenhouse i Silkeborg og Ry, med nyt koncept og nyt menukort. Det er Silkeborg Golf A/S, der selv overtager driften af restauranterne efter tre år med den Århus-baserede Restaurant Ferdinand som forpagter.

-Vi har igennem de seneste år opbygget erfaring fra driften af vores café i Ry, og vi ser derfor store muligheder i at samkøre og dermed optimere driften af caféerne i Ry og Silkeborg. Desuden ønsker vi at skabe et attraktivt spisested for alle, siger direktør Mads Rugholm, som ikke vil begrænse konceptet til en traditionel café.

-I det daglige vil vi naturligvis have fokus på det gode caféliv for golfspillere, gæster og lokalområdet, men faciliteterne er også fantastiske til selskaber, events, forretningsmøder og take away. Man behøver jo ikke at være golfspiller for at værdsætte den flotte udsigt, den afslappede stemning og det gode køkken, siger Mads Rugholm.

Som ansvarlig i det daglige har driftsselskabet ansat den erfarne kok og ildsjæl, Charlotte Kivsmose, som Food & Beverage-manager. Charlotte Kivsmose er lokalkendt i både Ry og Silkeborg, og hun glæder sig til at komme i gang efter en opstart mærket af coronakrisen. Silkeborg Golf A/S overtog nøglerne den 1. april under tvunget corona-nedlukning, og en længere periode som hjemmegående har ikke passet Charlotte, som efter eget udsagn har ’ild i rumpetten’:

-Vi går alle og tripper for at komme i gang og udleve vores drømme og gode idéer. At begynde med lukkede lokaler var jo ikke en drømmestart, men det har givet os mulighed for at finpudse konceptet og få alle aftaler på plads, så vi er bedre rustet til at åbne på mandag, siger Charlotte Kivsmose og uddyber:

-Vi krydser også fingre for de ventede lempelser i forsamlingsforbuddet, når vi åbner på mandag. En god restaurant er på mange måder hjertet i en golfklub, og samtidig er den omdrejningspunktet for mange af klubbens medlemmer og deres gæster. Vi mærker tydeligt, at caféerne har været savnet, og vi glæder os meget til at byde alle indenfor igen.

Det er da også medlemmerne selv, der som aktionærer i Silkeborg Golf A/S kommer til at eje caféerne, hvor et højt aktivitetsniveau også skal medvirke til en bæredygtig drift. Derfor vil priser og menukort også blive afstemt behovet for at kunne spise flere gange om ugen, og der skal være råd til at tabe en runde øl på golfbanen.

-Vi er meget bevidste om, at det ikke må koste spidsen af en jetjager at spise hos os, uanset om man er golfspiller, nabo eller fødselar. Hvis vi leverer lækker mad til prisen i det daglige, tror vi også på, at vores gæster vil benytte os til selskaber i weekenden og i vinterhalvåret, når aktiviteten er lavere på golfbanen, siger Charlotte Kivsmose.

Hun fremhæver i øvrigt, at Café Greenhouse både tilbyder den klassiske cafémenu og dagens ret, samt den helt stor selskabsmenu med gastronomiske oplevelser for enhver smag.

Caféerne åbner både i Silkeborg og Ry mandag den 8. juni, og det vil blive markeret med ekstra gode tilbud i åbningsdagene.

Kontakt:

Café Greenhouse, Charlotte Kivsmose, Charlotte@srgolf.dk, 61269622
Silkeborg Golf A/S, Mads Rugholm, Rugholm@srgolf.dk, 40166700
Silkeborg Ry Golfklub, Mads Faber, Faber@srgolf.dk, 60177124