🍻☕️🌭TRIANGLEN PØLSEVOGN I GOLFKLUBBEN🌭☕️🍻

 In Medlemsinfo, Nyheder, restaurant

Nu bliver der igen noget at spille om…

I samarbejde med golfklubbens gode sponsor Trianglen er der nu sat en pølsevogn op på terrassen i Silkeborg. Allerede St. Bededag vil der være åben fra kl. 11 for salg af fadøl, sodavand, pølser, hotdogs, kaffe, snacks og andre lækkerier. Ude på banen kan der således nu spilles om vinder-øl, taber-øl og franske hotdogs mv., som kan nydes umiddelbart efter golfrunden.

Pølsevognen vil være åben hver dag fra kl. 11, hvor der kan betales med dankort eller MobilePay. Alle Corona hensyn vil stadig skulle iagttages, så hold behørig afstand til hinanden, sprit af, undgå forsamlinger, vis hensyn til personalet, ryd op efter dig selv osv. Hvis pølsevognen skal blive stående indtil caféen åbner, er det helt afgørende at alle overholder alle retningslinjer.

Aftalen er en midlertidig løsning indtil Café Greenhouse får ’grønt lys’, og bliver klar med alle de mange nødvendige forberedelser til en grand opening. Café Greenhouse drives af golfklubben og dermed medlemmerne selv. Vi håber således på stor lokal opbakning til både Café Greenhouse, og til klubbens sponsor Trianglen Pølsevogne som drives af SRG medlem René Kristensen (billedet).

Foreløbigt er der stillet en pølsevogn op i Silkeborg, imens der arbejdes på en tilsvarende løsning på visse dage i Ry. Yderligere info følger.
Velbekomme