UDVIDEDE MULIGHEDER FOR GOLF I SRG

 In Baneinfo, Nyheder

DGU har den 22. april lempet yderligere, således at hidtidige anbefaling om spil i husstande eller med fast makker er bortfaldet. Samtidig åbnes der op for afvikling af klubber-i-klubben med særlige begrænsninger. Se DGU’s opdatering her og opdaterede Corona adfærdsregler i SRG her.

I Silkeborg Ry Golfklub følger vi således trop, da vores tilbagemeldinger er, at golfspillerne i Silkeborg og Ry generelt har været rigtig gode til at følge de hidtidige retningslinjer og vise hensyn til hinanden. Vi forventer den gode adfærd blandt golfspillerne fortsætter, således at de trinvise lempelser vi oplever for tiden vil fortsætte i retning af en normalisering. Derfor har vi nu også åbnet for, at der kan bookes tider 14 dage ud i fremtiden, hvor medlemmer nu kan holde op til 3 reservationer i Silkeborg + 3 i Ry = max. 6 reservationer i alt fordelt på de to anlæg. Samtidigt vil baneservice begynde Starterfunktionen igen, idet vi indskærper at ALLE golftider SKAL være booket hjemmefra, og så vidt muligt skal bekræftes på mobil Golfbox App ved ankomst.

Vi understreger, at det stadig er helt afgørende at alle regler overholdes af alle golfspillere. Der er stadig mulighed for yderligere stramninger, men på sigt også lempelser om alt går vel. Således er vi golfspillere selv med til at påvirke hvor hurtigt alt normaliseres. Hold dig løbende opdateret på hjemmeside her og i klubben, så du altid følger de aktuelle anvisninger og viser hensyn til dine klubkammerater. Også i golfklubben står vi sammen ved at holde afstand. Rigtig god fornøjelse!