STØT VORES SPONSORER I CORONA KRISEN

 In Kontor, Nyheder, Partnere

Corona påvirker ikke kun vores muligheder for at mødes på golfbanen, men også de mange trofaste virksomheder der støtter op om dig og din golfklub.

Som golfklub er vi helt afhængig af de 140 virksomheder som støtter Silkeborg Ry Golfklub, også igennem Corona krisen. Men ligesom golfklubben, er virksomhederne også udfordrede i denne Corona tid. Det er derfor blevet endnu vigtigere, at vi alle bakker op om vores sponsorer. Det kan du som golfspiller bl.a. gøre ved at:

  • Handle hos vores sponsorer, evt. via webshop, telefon og mail
  • Bestille gavekort til senere brug
  • Booke aftaler frem i tiden
  • Anbefale virksomhederne til andre i dit netværk.

Støt de virksomheder som også støtter dig og din golfklub. Du kan se her hvem de er: https://srgolf.dk/business/erhvervspartner/srg-erhvervspartnere/#intro og ved at klikke på logoer gå direkte til virksomhedernes hjemmeside.

På forhånd tak for din opbakning. Og en kæmpe tak til alle Erhvervspartnere, sponsorer og samarbejdspartnere. I gør en forskel.