FORMANDENS INDSPIL 01.04.20

 In Formanden, Nyheder

Corona – nye anbefalinger

 I går d. 31. marts kom der nye anbefalinger fra DGU i forhold til muligt spil på banen. Hovedbudskabet er, at klubberne fortsat holder lukket for den normale aktivitet, men at der åbnes op for privat spil i 2 – bolde. Vi har forholdt os til disse nye anbefalinger, og syntes de lyder rigtig fornuftige. I den udsendte Nyhedsmail, vil I kunne læse mere om de restriktioner der samtidigt indføres, for at vi kan åbne op for disse private runder.

Som jeg tidligere har skrevet til jer, valgte vi at følge DGU`s tidligere anbefalinger om, sammen med størstedelen af de øvrige klubber i Danmark, at lukke vore baner. Det er jeg personligt glad for vi gjorde. Tiden var ikke inde til at gå enegang og gå på kompromis med sikkerheden, men derimod at stå sammen og tage et fælles ansvar for at være med til at bekæmpe den frygtelige Corona sygdom.

Med den løsning der nu lægges op til, holder vi os på den sikre side af hvad myndighederne anbefaler.

Overhold regler og retningslinjer
Derfor er mit klare budskab nu til jer. Overhold de regler og retningslinjer der nu opsættes, for at vi igen kan åbne for privat spil. Brydes disse, er der stor risiko for at vi igen må lukke banerne – det kan ikke være i nogens interesse.

Ændringer
Vi vil stadigt i en længere periode frem se ændringer i forhold til de regler og retningslinjer, vi skal følge. Vi vil derfor løbende holde jer orienteret om disse, og derfor en anbefaling om at I løbende læser vore Nyhedsmails og på hjemmesiden.

Tak
Jeg vil godt afslutte med, at sige jer alle en stor tak. Tak fordi I har fulgt de anvisninger, vi har givet. Jeg ved godt, de ikke alle har været lige populære, men vi har vist, at vi som klub har stået sammen, også når det brænder allermest på. Også en stor tak til vore medarbejdere og ledelse, der igennem en lang periode har skulle navigere i ukendt farvand, og som også fortsat kommer til at gøre det, indtil vi forhåbentligt snart kommer i mere normal gænge.

Jeg kan vel ikke slutte bedre end ved at citere Statsminister Mette Fredriksens ord: ”Vi står sammen ved at holde afstand”.

Pas godt på hinanden

Poul Hansen