Corona – indspil fra formanden

 In Formanden, Nyheder

Kære alle

Corona
I indeværende uge, var det ugen hvor DGU gik ud med anbefalingen om, at vi skal lukke for al aktivitet i Golfklubberne. Efter grundige overvejelser i både ledelse og bestyrelsen, valgte vi at følge denne anbefaling, uagtet at denne medførte en stramning ift. retningslinjerne fra Sundhedsmyndighederne. I bestyrelsen var vi enige om, at vi alle har et ansvar overfor denne frygtelige sygdom, et ansvar der går på at undgå en yderligere spredning og passe godt på hinanden som medlemmer i SRG.

Jeg har efterfølgende fulgt strømmen af reaktioner på de sociale medier og også modtaget personlige henvendelser. Forventeligt er der meget forskellige opfattelser af vores beslutning, både positive og absolut også det modsatte. Vores tilgang til dette er, at vi som ansvarlig klub foreløbigt har valgt at følge DGU`s anbefaling.

Vi har også valgt at indgå i en konstruktiv dialog med DGU om fremtiden, herunder vores synspunkter omkring den nuværende håndtering. Igennem ugen, har vores ledelse således været i kontakt med den øverste ledelse i DGU to gange. Det er denne måde vi som stor og anerkendt golfklub mener vi skal agere og opføre os på. DGU har netop på deres hjemmeside, informeret om at de den 26. marts kommer ud med eventuelle nye retningslinjer, som vi herefter forholder os til igen.

Mit budskab er derfor til jer alle: Fortsæt med at være gode ambassadører for vores klub og vores sport. Det er nu i krisetider vil skal stå sammen. Stol på at vi som ledelse vil gøre alt hvad vi kan for at vi kommer godt ud på den anden side, og med så få problemstillinger som overhovedet mulig.

På forhånd tak
Poul Hansen