SRG FØLGER DGU’S ANBEFALING: LUKKES FREM TIL 30. MARTS

 In Nyheder

Klubhus, golfbane og træningsfaciliteter er desværre lukket til og med den 30. marts.

I lighed med langt de fleste danske golfklubber, har en samlet bestyrelse efter grundige overvejelser onsdag aften valgt at følge DGU’s anbefalinger om at lukke klubhuse, golfbane og træningsanlæg frem til og med den 30. marts. DGU fastholdt anbefaling den 20. marts og forventes at melde yderligere ud den 26. marts. Som forening har vi som alle andre i samfundet et fælles ansvar for at bekæmpe Corona virus. Det kommer naturligvis meget ubelejligt, men vi bør alle tage det seriøst og ikke løbe unødvendig risici.

DGU’s anbefalinger og ekstra stramninger har givet anledning til flere spørgsmål og en livlig debat blandt golfentusiaster på flere medier. Vi er således helt klar over, at der er delte meninger omkring beslutningen, som ikke vil stille alle tilfredse. DGU har derfor også uddybet og besvaret eventuelle spørgsmål her. Vi mener at det er nu vi alle har muligheden for at yde en ekstra indsats for at begrænse virussen! Og bedre at vi gør det nu, hvor vi dagligt hører om øget spredning. Vi ønsker at tage et medansvar for at dette begrænses.

Derfor har vi fortsat brug for din støtte og opbakning. Som det er meldt ud offentligt kan det desværre konstateres, at alt for mange har taget alt for let på de indskærpede Corona-regler hidtil. Dette har vi desværre også oplevet blandt SRG’s medlemmer hvilket har været en medvirkende årsag til beslutningen. Mange medlemmer skal dog også have ros for at tage behørigt hensyn til hinanden og følge den gode Corona-etikette. Vi ønsker at værne om medlemmernes ve og vel, og golfklubben skal derfor ikke være en rugekasse for smittespredning. Hjælp til hermed, og husk at følge anvisningerne – også når golfbanen snart åbner igen!

Med en stærk indsats nu, håber vi hurtigere at kunne opnå normaliserede tilstande og åbne sommerbanen. Vi glæder os. Indtil da – pas godt på dig selv og hinanden.

Læs mere om hvordan golfklubben forholder sig til Corona-krisen her, som opdateres løbende.