MEDLEMMERNES GOLF CAFÉ

 In Nyheder, restaurant

Når forpagtningsaftalerne ophører med Ferdinand og Brasserie Mato overtager SRG samtidigt driften med henblik på samdrift og udvikling af begge spisesteder.

Det gode caféliv er på mange måder hjertet i en golfklub, og et omdrejningspunkt for mange af klubbens medlemmer – særligt når vinderøl eller -vin skal nydes på terrassen i godt selskab med golfvennerne og dagens ret. Konceptet bliver altså med den gode stemning og medlemmerne i fokus, og det er da også medlemmerne selv der som aktionærer i Silkeborg Golf A/S kommer til at eje caféen. Derfor vil det også være nødvendigt med en bæredygtig økonomi og udvikling af den nuværende forretningsmodel, hvor medlemmers positive opbakning, selskaber og mad ud af huset skal bidrage til at skabe en sund økonomi der kommer golfklubben og dermed medlemmerne til gode.

Sheila samt flere af de nuværende ansatte hos Ferdinand fortsætter som ansatte i Silkeborg Golf A/S. Det primære ansigt i Ry bliver på sigt nyansatte Ian Hamilton. Det samlede ansvar er lagt i hænderne på den erfarne kok og ildsjæl Charlotte Kivsmose, som også kommer til at indgå i det daglige ledelsesteam i klubben, så vi sikrer et godt samspil og samarbejde imellem café og golf. Vi glæder os rigtigt meget til at byde velkommen til de nye ansigter – og de glæder sig helt vildt til at hilse på mange glade medlemmer og gæster i vores skønne omgivelser.

Hav tålmodighed og støt personalet i overgangsperioden, som starter den 1. april. Det er en stor opgave at starte ny café samtidigt med sæsonstart på golfbanen. Vi har gjort os rigtigt mange overvejelser og ønskelisten er lang, baseret på mange medlemsinput og erfaringer fra de forskellige forpagtere. Rom blev dog ikke bygget på én dag, og Rom er som hele Italien desuden ramt af Corona! Da Charlotte samtidigt først har mulighed for at starte til maj, forventer vi ikke at være i fulde omdrejninger før juni. Særligt kommer Corona-udfordringerne til at udsætte den nuværende handlingsplan og opstart. Vi har været i positiv dialog med Brasserie Mato om at hjælpe i Ry et par måneder endnu, så der bliver ro til opstart af caféen i Silkeborg. Men med Corona problematikken er også denne plan udfordret. Vi krydser stadig fingre for at Mato ser sig i stand til at give en hånd med i Ry. Men forventer uanset hvad ikke at kunne åbne den 1. april, og april måned bliver i det hele taget en overgangsperiode på meget lavt blus. Yderligere info følger, men vi maner til tålmodighed og forståelse, så personalet får de bedste betingelser til at udvikle din café.

Samtidigt bliver udgangen af marts også et farvel til Restaurant Ferdinand og Børge. Vi takker for det gode samarbejde med begge parter og ønsker Børge alt mulig held og lykke hos vores kollegaer på Himmelbjerget.

Der vil blive informeret yderligere om planerne på førstkommende medlemsmøde (udskudt grundet Corona).