GODT NYTÅR! fra formanden

 In Formanden, Nyheder

Håber I alle er kommet godt ind i det nye år, og er klar til at tage hul på en ny sæson.

Personligt kniber jeg mig stadigt i armen over, at vi i 2019 blev kåret til ”Årets golfklub”. En ære som vi alle naturligvis skal gøre alt for, at vi kan leve op til i den kommende sæson. Planlægningen af sæsonen er allerede i fuld gang, og den nye turneringskalender kan du finde her. Den 24. februar afholder vi årets første Bestyrelsesmøde, hvor vi glæder os til at tage stafetten fra 2019 op.

Vintergolf Som en af de få klubber i området har vi muligheden for at dyrke golfen året rundt. Modsat mange andre klubber har vores baner ikke været lukket.  I Silkeborg spiller vi fra måtter til vintergreens for at beskytte banen. I Ry har vi muligheden for nærmest at spille helt ”normalt” golf, og rigtig mange roser de super gode greens og banen i al almindelighed. Derudover har vi også vores indendørs træningscenter, som er rigtig godt besøgt. Det er bare så skønt at se den aktivitet der er på vore anlæg af seje vintergolfere.

Restaurantdrift Vi er endnu ikke afklaret med fremtiden for vores restaurant drift. Måske har nogle af jer læst artiklen i MJA om situationen, men et er klart, vi ønsker at beholde vort nuværende stærke team med Sheila og Børge, og vi håber selvfølgeligt, at I alle vil bakke om vore restauranter i Silkeborg og Ry, så vi beholder fundamentet for en bæredygtig drift.

No shows Som I kan læse om i denne Nyhedsmail oplevede vi i 2019 hele 6000 ”no shows” blandt vores egne medlemmer. ”No show” betyder at man ikke har bekræftet sin tid i Golfbox, og dermed reelt ikke har rettighed til at spille. 350 havde mere end 10 ”no shows” og en enkelt havde hele 56! ”No shows” har bl.a. de konsekvenser, at vi ikke får et retvisende billede af belastningen af vores baner, at andre kunne have benyttet spilletiden og at vores banestatistik – som vi bruger til at optimere prisfastsættelse og udnytte banekapaciteten bedst muligt – ikke bliver pålidelig. Vi har derfor set os nødsaget til at skrive til alle medlemmer med mere end 10 ”no shows” om problemet, og håber vi i fællesskab får rettet op på dette i 2020. For at gøre det endnu mere fleksibelt at bekræfte spilletid, har vi nu også i Silkeborg indført muligheden for at bruge Golfbox appen, så du kan bekræfte fra P-pladsen eller rangen, uden at gå i klubhuset først. Ry har allerede denne facilitet.

Medlemsmøde Onsdag den 18. marts kl. 19.00 – afholder vi sæsonens første medlemsmøde. Hovedtemaet for dette møde bliver en gennemgang af vores Vision og strategi for klubben. Vi vil forklare baggrunden for vores tanker, og som altid gerne høre jeres kommentarer, ligesom der som hidtil bliver mulighed for dialog om andre temaer, som både I og vi fra ledelsens side finder relevante. Husk derfor allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

4 – dobbelt reception Den 23. februar kl. 10.00 – 12.00 holder vi ikke mindre end en 4-dobbelt reception. Vi skal sige pænt farvel til vores fantastiske pro-elev Christian Nordby, som nu færdiguddannes og skal videre i sin karriere. Vores dygtige Head Pro Jan Henriksen kan fejre sit 10 års jubilæum. Vi skal byde velkommen til vores nye (og erfarne) pro elev Jógvan Jespersen, og sidst men ikke mindst skal vi markere at Silkeborg Ry Pro-Center, Golfklinikken og Aktiv Krop forenes under samme tag. De vil alle fremadrettet kunne besøges i vores indendørs træningscenter. Jeg håber derfor rigtig mange af jer vil lægge vejen forbi og være med til at markere alt dette på bedste vis.

Mange hilsner/Poul