CAFÉ GREENHOUSE I RY ER GENÅBNET

 In Kontor, restaurant

Brasserie Mato har overtaget vinterdriften af Cafe Green House 

Brasserie Mato har foreløbigt overtaget driften af Café Greenhouse i vintersæsonen frem til 1. april, idet der sideløbende drøftes muligheder for et udvidet samarbejde på sigt.

Restaurantens ejere er Tomas Rask Holm og Mark Toft. Begge er uddannet kokke med mange års erfaring, både på fine anerkendte restauranter samt små brasserier rundt i landet og udlandet. I 2009 var Tomas nomineret som årets kok, og fælles for dem begge er kærligheden til mad, lavet fra bunden og med stor fokus på den gode smag.

Desuden har Tomas og Mark solid erfaring med drift af restauranter i golfklubber, idet de tidligere har arbejdet i golfrestauranten i Lübker og senest som forpagtere i Søhøjlandet Golfklub. I dag forpagter de Brasserie Mato i Århus Ådal Golfklub, og ser således forpagtning af Café Greenhouse som en god mulighed for aktivere deres ansatte i den Århusianske lavsæson. I det daglige vil det således ofte være kokken Rasmus eller Tomas selv, som man møder i Café Greenhouse. Men ambitionerne rækker videre – så er der positiv opbakning fra gæster og medlemmer, er der også positive muligheder i samarbejdet på lang sigt.

Vinteren over vil der være tale om begrænset åbningstid og begrænset udvalg ift. en traditionelt sommermenu, men det ændrer ikke på at kvalitet og service skal være i orden: ”Vi ønsker at bringe kærligheden til maden med ind i Restauranten, hvor vi hver dag tilbereder maden fra bunden, og hvor vi ønsker at skabe en hyggelig og hjemlig stemning i restauranten, hvor duften af hjemmebagt brød og mad skal møde gæsterne i døren. I restauranten er der også mulighed for take-away, samt selskaber og events.” udtaler Mark og Tomas, som glæder sig til at møde klubbens medlemmer.

I Silkeborg Ry Golfklub er man også begejstret for løsningen: ”Pga. sommergreens året rundt har vi relativt mange golfspillere om vinteren. Sidste vinter måtte vi lukke caféen pga. behov for afspadsering, og mange gæster og medlemmer spurgte derfor forgæves efter varm mad, suppe og frisklavet kaffe efter en frisk vinterrunde. Det kan vi nu levere med hjælp fra Mato – og med mulighed for at se hinanden an med henblik på en udvidelse når aktivitetsniveauet er endnu højere til sommer. Vi håber således at spillerne vil bakke rigtigt godt op om caféen vinteren igennem.” siger golfmanager Anette Syvertsen.

I Ry kan der spilles til sommergreens året rundt, når blot der ikke er frost på greens. I tilfælde af frost, skal der spilles til vintergreens. I begge tilfælde er tee sted fra måtte, imens alle øvrige slag kan spilles fra græs. Der kan således spilles golf året rundt. Og nu også med mulighed for forplejning før eller efter runden – se åbningstider her *link til https://srgolf.dk/restaurant/green-house/ .

Og husk at mad også kan spises uden golf. Kom gerne på besøg blot for hyggen, udsigten, den gode mad og drikke, eller book dit selskab på greenhouse@srgolf.dk. Velbekomme.