Seniorklubbens sommerafslutning

 In Medlemsinfo, Nyheder, Resultater, Turneringer

Seniorklubben får stadig tilgang af nye medlemmer og vi har nu rundet 180 medlemmer. Normalt møder ca. halvdelen op til torsdagsturneringerne med efterfølgende præmieuddeling og hygge i klubhuset. 102 seniorer deltog torsdag den 31. oktober i en holdturnering, som markerede afslutningen på sommerens turneringer, hvor vi har spillet en række forskellige turneringsformer – individuelle turneringer, parturneringer og holdturneringer.

Sommerens sidste holdturnering blev afviklet i fint efterårsvejr og skoven omkring golfbanen stod i fantastiske farver, så forudsætningerne for en god dag i golfklubben var bestemt tilstede. Utroligt at banen fortsat er i så fin stand når man tænker på de mængder regn, der er sendt ned fra oven de seneste uger! Stor ros til vores greenkeepere!

Turneringsbetingelserne var noget anderledes end normalt, da hvert af de 18 huller havde sine egne regler, fx skulle man putte med en venstrehåndsputter på Vest 9, bruge et kast undervejs på Vest 3 og holdet kunne miste alle sine point på Øst 5, hvis bare én af spillerne sendte sin bold i vandet.

Og alle var da også enige om at det blev en rigtig hyggelig dag både på golfbanen og i klubhuset til fælles morgenmad og spisning efter golfrunden. Der blev spillet golf, sunget fællessang (Jeg har aldrig vundet no’t …), spist god mad, drukket kaffe og fordelt en masse præmier – dels til vinderne i dagens holdturnering og dels til vinderne i den gennemgående sommerturnering – og så var der en hel del klappepræmier derudover. Ca. 75 flasker vin fik nye ”ejere”og desuden var der golfbolde, søde sager m.m.

På grund af de mange deltagere var turneringen delt op i 2 præmierækker og her er de 3 bedste hold i hhv. A- og B-rækken:

A1. Meretha Thorsager, Poul Schousen, Hans Aarup og Hanne Svendsen med 146 point

A2. Lene Schmidt, Hanne Neumann, Jens Philipsen og Svend Vinter med 144 point

A3. Annie Dickmann, Lene Damsø, Sigvald Nielsen og Jørn Jespersen  med 137 point

B1. Lisbeth Deichmann Hansen, Ragna Jespersen, Orla Korsholm og Poul Schrøder med 150 point

B2. Judith Mølgaard, Vivi Skyum Christensen, Keld Jensen og Egon Sigsgaard med 133 point

B3. Eila Andersen, Poul Erik Beck, Henrik Pedersen og Mogens Jespersen med 130 point

I løbet af sommersæsonen er der afviklet 28 turneringsrunder hvoraf de 16 talte med i den gennemgående, individuelle turnering og de 5 bedste/dygtigste spillere i sommersæsonens gennemgående turnering blev:

  1. Gerhard Müller med et gennemsnit på 34,45 point
  2. Benny Fredsø Riis med et gennemsnit på 33,55 point
  3. Mogens Søndergaard med et gennemsnit på 32,73 point
  4. Gunnar Sørensen med et gennemsnit på 32,55 point
  5. Per Sabro Lund med et gennemsnit på 31,82 point

Seniorklubben tager nu fat på vintersæsonen, hvor banen er kortere og hullerne større, og der er lavet en turneringsplan med forskellige turneringsformer til de næste 5 måneder.

Næste specialarrangement i Seniorklubben er dels turen med Rasmus Rolighed til Spanien her i november, hvor 40 spillere tager ned og spiller golf, og dels torsdag den 19. december, hvor vi runder året af med en holdturnering med efterfølgende julefrokost m.m.

Mogens Jespersen/Seniorudvalget