CHALLENGE TOUR, RY UGE 32

 In Nyheder

Information om Challenge Touren i Ry, program, banelukning, RyPlus, banestand i Silkeborg og Ry og mm.

Om Challenge Touren:
Ry kommer for alvor i golfmediernes søgelys når Made in Denmark Challenge Touren presented by Freja spiller på AVK-banen den 7-10 august. Næstefter MiD European Tour i Himmerland, er turneringen årets største golfbegivenhed i Danmark, med professionelle golfspillere fra hele verden, tidligere European Tour vindere og bl.a. de lokale professionelle Morten Ørum Madsen og Oliver Hundebøll i feltet, samt SRG’s Danmarksmester og DIAC-vinder Anders Emil Ejlersen. I alt deltager 156 spillere, heraf 19 danskere. En velafviklet Challenge Tour er således en stærk profilering af Ry, Kildebjerg-Ry og ikke mindst vores fantastiske AVK-bane og golfklubben som helhed.

Der er GRATIS adgang, så kom og hep, og oplev golf i særklasse! Husk at turneringen foregår i Ry på adressen Skovagervej 200, 8680 Ry. Følg parkeringsanvisning.

Se her for live opdatering og følg løbende nyheder her på hjemmesiden og Silkeborg Ry Golfklub’s facebook side.

Program for Challenge Touren:

  • 1.-4. august: Banelukning til greenkeeping og klargøring
  • Mandag d. 5/8: Prøvespil
  • Tirsdag d. 6/8: ProAms kl. 8:00 og kl. 13:30
  • Onsdag d. 7/8: 1. runde, 156 spillere
  • Torsdag d. 8/8: 2. runde, 156 spillere
  • Fredag d. 9/8: 3. runde, 60 spillere + lige
  • Lørdag d. 10/8: Finalerunde, 45 spillere + lige. Afslutning ca. 15:00

Banelukning, Pay & Play, café og Træningsfaciliteter:

  • AVK-Banen er lukket fra 1-10. august.
  • Kvickly Pay&Play banen er åben, dog med provisorisk 9. green (afkortet) fra 22. juli
  • Driving Range og øvrige træningsfaciliteter er lukket fra 4-10. august.
  • Café Greenhouse er lukket i uge 31 og drives i uge 32 af Gothenborg.
  • I perioden henvises til Silkeborg.

RyPlus-medlemmer:
RyPlus medlemmer kan spille gratis i Silkeborg fra den 1-10 august. Som RyPlus medlem modtager du en særskilt mail om hvordan du tjekker gratis ind i Silkeborg. Har du ikke modtaget mailen så se gerne dit spam filter inden du kontakter klubben.

Banestand i Silkeborg og Ry:
I den kommende tid vil vi sende flere greenkeepere fra Silkeborg til Ry, så bær over med os hvis alt i Silkeborg ikke er helt som det plejer.

Umiddelbart efter Challenge Touren vil den høje rough i Ry blive klippet ned igen. Læs mere her: https://srgolf.dk/2019/07/09/challenging-rough/

Vi har brug for dig:
Vi mangler hænder og har brug for dig og flere end 100 andre frivillige hjælpere til at sikre en god afvikling. Alle kan bidrage uanset erfaring. Som frivillig kommer du tæt på golfstjernerne og bliver en del af en fantastisk oplevelse og et hyggeligt hold af frivillige. Der er forplejning undervejs og du modtager en polo til brug på vagten og som tak for din indsats. Læs mere her https://srgolf.dk/2019/06/12/frivillige-til-mid-challenge-tour-i-ry-d-06-august-10-august/ og skriv dig straks på skemaer i klubhusene og/eller kontakt frivillig koordinator Kjeld Løvqvist på klsi@mail.tele.dk eller 40 38 87 79

Rigtig god fornøjelse med Challenge Touren i Ry.