Frivillige til MiD Challenge Tour i Ry

 In Challenge Tour, Ecco Tour, Made in Denmark, Nyheder

Frivillige hjælpere søges til afvikling af Made in Denmark Challenge Tour I Ry den 06. august – 10. August.

Det er en glæde at Silkeborg Ry Golfklub igen er blevet udvalgt som vært til en af de største internationale turneringer i Danmark, som er endnu en blåstempling af vores super gode golfbaner i Silkeborg og Ry. Arrangementer som disse giver klubben en rigtig god og positiv omtale, og deraf flere greenfee spillere der bidrager til både klubkassen og vores restauranter.

Til Challenge Touren I Ry skal der bruges mange frivillige kræfter.

Vi skal bruge ca. 32 frivillige hver dag til forskellige opgaver, det kan være som: Starter (skal tale Engelsk), scorerapportør, fore caddie (spottere), carryboard og diverse opgaver så som at indsamle bolde på Drivning range. Der vil være både et formiddagshold (07.00 – ca. 12.00) og et eftermiddagshold (12.00 – ca. 18.00) alle dage – dvs. i alt godt 100 frivillige i denne uge i Ry. Vi håber at du har lyst til at melde dig til en eller flere vagter. Du kan glæde dig til at komme helt tæt på de professionelle spillere, og blive en del af et godt fællesskab og en unik oplevelse i Ry.

Har du lyst eller kender du nogen der vil hjælpe os, så kontakt klubben eller frivillig koordinator Kjeld Løvqvist på klsi@mail.tele.dk eller 40 38 87 79