TOPRESULTAT FOR SILKEBORG-SPILLER

 In Resultater

PRESSEMEDDELELSE 

Billede: Matilde Modesti i Skotland med det synlige bevis for tredjepladsen i US Kids European Championship.

Den kun 10-årige Matilde Modesti fra Silkeborg Ry Golfklub opnåede et af den korte golfkarrieres bedste resultater, da hun forleden sluttede som nummer tre i sin årgang i US Kids European Championship i en af verdens ældste golfklubber, Royal Musselburgh Golf Club, i Skotland. Matilde Modestis tre runder lød på 78, 75 og 75 slag.

Matilde Modesti er italiensk statsborger, men har siden sommeren 2015 været bosiddende i Sejs ved Silkeborg sammen med moderen Ilaria Modesti, mens faderen passer sit job hjemme i Rom som medicinsk professor ved universitetet. Det er familiens opfattelse, at Matilde Modestis golfkarriere bedst kan udvikle sig under kyndig vejledning fra trænerstaben i Silkeborg Ry Golfklub.