Find Spillemakker i SRG

 In Nyheder

Golf er jo sjovest sammen med andre. Vi har derfor relanceret Facebook gruppen ”Find en spillemakker i Silkeborg Ry Golfklub”, som vi håber du vil tage godt imod og tilmelde dig.

Gruppen er henvendt til både nye og eksisterende medlemmer i SRG, som gerne vil dele deres golfoplevelser med andre og skabe nye relationer på golfbanen. Står du og mangler en makker til en klubturnering eller en sidste spiller til en 4-bold en aften, kan du forhøre dig i gruppen. Du kan også booke en tid i Golfbox, og lade andre medlemmer vide, at man er meget velkommen til at booke sig på samme flight.

Søg på ”Find en spillemakker i Silkeborg Ry Golfklub” og tilmeld dig gruppen. Del og like gerne, og invitér dine eksisterende golfvenner med i gruppen også. Jo flere medlemmer desto flere gode golfoplevelser forude…

God fornøjelse