Ægtepargolf – så slog min kone …

 In Nyheder, Turneringer
Lørdag den 11. maj var det blevet tid til den traditionsrige “Jyske Bank Ægteparturnering”. Der var rigtig god opbakning til arrangementet, som dels er selve golfspillet om eftermiddagen, men så sandelig også det hyggelige samvær i klubhuset om aftenen. Turneringsledelsen forlod selskabet efter midnat, og da var der stadig gang i jukeboxen og dansen!
Vanen tro skinnede solen også i år fra en blå himmel og selv om temperaturerne ikke var sommerhøje, samledes de 82 deltagere på terrassen foran klubhuset efter runden for at evaluere spillet – og måske diskutere partneres indsats eller mangel på samme.
Forinden havde alle nydt en dejlig golfrunde i smukke omgivelser og på vores dejlige golfbane – krydret med udsigten til den grønne skov, rådyr og fasaner undervejs.
Der blev som sædvanlig spillet greensome, hvor spillerne skiftes til at slå – og man er derfor meget afhængig af sin medspillers formåen.
Dette faktum blev slået fast i løbet af aftenen, hvor der under middagen blev sunget et par sange med tekster som “Så slog min kone ..” og “Jeg har aldrig vundet noget” – det satte lige som dagens indsats i perspektiv.
Under middagen blev dagens mange vindere hyldet og begavet med flotte præmier fra dagens sponsor og følgende spillere fik del i præmiebordet.
All-over winner:
Birgit Pedersen og Bo R. Jakobsen med 46 point
A-rækken:
1. Heidi og Torben Hansen med 38 point
2. Connie og Henrik Bach med 38 point
3. Lis og Carsten Holm med 37 point
B-rækken:
1. Birgit Pedersen og Bo R. Jakobsen med 46 point
2. Lene og Kim Birk med 43 point
3. Hanne og Thomas Rauhe med 40 point
4. Mette og Henrik Busch med 38 point
Nærmest flaget:
Syd 1: Christian Hedeby med 2,01 m
Syd 7: Per Kristiansen med 1,77 m
Vest 4: Christian Hedeby med 2,99 m
Vest 6: Andreas Bonnichsen med 4,43 m
De næste tilbud fra turneringsudvalget er årets Pinseturnering søndag den 9. juni og Bilernes Hus Open lørdag den 31. august.
Begge turneringer er åbne for spillere fra andre golfklubber og i turneringen Bilernes Hus Open er der biler på højkant samt præmier for over 50.000 kr. Så få Jer nu tilmeldt i Golfbox, mens der endnu er plads!