Oliver Hundebøll vinder på ECCO Touren og kvalificerer sig til MiD som den tredje spiller fra SRG

 In Ecco Tour

Den kun 20-årige Oliver Hundebøll Jørgensen vandt sensationelt på Ecco-touren i Silkeborg i sin første sæson som professionel. Her sammen med den 10 år ældre klubkammerat og tidligere vinder på European Tour, Morten Ørum Madsen og Ryder Cup Captain og 15 gange Europatour-vinder Thomas Bjørn. – Foto Per Pedersen

Den 20-årige Oliver Hundebøll Jørgensen har fået sit gennembrud som professionel i sin debutsæson på Ecco-touren.

Silkeborg Ry Golfklub vil som eneste danske klub være repræsenteret med tre spillere i Made in Denmark-turneringen på European Tour 23.-26. maj på Himmerland Golf & Spa Resort – om ellers helbredet til den tid er i orden hos veteranen Thomas Bjørn, der forleden måtte melde afbud til British Masters på grund af en fodskade, der har tvunget ham på krykker i nogle dage.

Både Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen, begge tidligere vindere på European Tour, var i forvejen kvalificeret til Made in Denmark for henholdsvis sjette og femte gang. Som det seneste skud på stammen af store Silkeborg-talenter er nu også den 20-årige Oliver Hundebøll Jørgensen kvalificeret til turneringen qua sin sensationelle sejr forleden i Jyske Bank Made in Denmark Qualifier på den professionelle Ecco Tour, der blev afviklet i Silkeborg Ry Golfklub på banerne i både Ry og Silkeborg.

Oliver Hundebøll Jørgensens talent har været åbenlyst i nogle år, men først i indeværende sæson besluttede han sig for at skifte amatørtilværelsen ud for at forfølge drømmen om at kunne leve af golfspillet som professionel. Det er gået så godt, at han efter sejren forleden ligger nummer fire på Race to Himmerland-listen, der i øvrigt føres af Morten Ørum Madsen, og nummer syv på Nordic Golf League, hvor de fem første kvalificerer sig til Challenge Tour, når sæsonen er slut. Her ligger Morten Ørum Madsen på en foreløbig andenplads.

 

Læs mere her