TRICKSHOW TRAK MANGE TILSKUERE I SILKEBORGRY GOLFKLUB

 In Nyheder

Der var over 200 besøgende til Golfens Dag med deltagelse i mange aktiviteter.

Pressemeddelelse: Frits Christensen 

Den internationalt kendte danske trickshow-master, Karsten Maas, viste sig at være et godt trækplaster, da Silkeborg Ry Golfklub markerede Golfens Dag med åbent hus på banen i Resenbro. Golfmanager Mads Faber anslår, at tilsammen over 200 overværede de to meget underholdende trickshow-forestillinger i løbet af dagen. Blandt dem var både eksisterende medlemmer, deres gæster og potentielt nye golfspillere i klubben, der også var meget aktive i de forskellige events på dagen.

Blandt ikke-golferne deltog 50-60 gæster i en puttekonkurrence, der også omfattede nuværende golfspillere. Et halvt hundrede gæster nød en shuttle-rundfart i buggy på den smukke skovbane, og greenkeepernes store klippemaskiner og traktorer viste sig at være meget populære blandt de mange børn, der fik en oplevelse ud af at sidde på de store maskiner. Mads Faber anslår, at der blandt dagens gæster var 60-100, der ikke i forvejen spiller golf, men som nu forhåbentlig overvejer et medlemskab.

-Det var en stor fornøjelse at opleve så mange nygolfere, børn og familier have en fantastisk dag med golfsporten. Golf udmærker sig netop ved at kunne dyrkes af hele familien og flere generationer sammen, fordi alle uanset niveau kan have det sjovt og konkurrere på lige vilkår på grund af det geniale handicap-system. Her kan golf bare noget helt unikt, som man ikke finder i andre sportsgrene eller foran en PC. Golf er for alle, siger Mads Faber.

Mange af medlemmerne i SRG hjalp til på dagen som frivillige med konkurrencer og infostande, der var medvirkende til det høje aktivitetsniveau med en god og hyggelig atmosfære til duften af pølser på grillen. På den måde var Golfens Dag også med til at styrke sammenholdet og den gode klubånd blandt de eksisterende medlemmer.