GOLFENS DAG MED TRICKSHOW AF VERDENSREKORDHOLDER

 In Nyheder
I Silkeborg Ry Golfklub får Golfens Dag en helt ny dimension med masser af underholdning for både gæster, nye golfspillere og etablerede medlemmer.
 
Silkeborg Ry Golfklub nøjes ikke med et traditionelt åbent hus-arrangement for potentielle nye medlemmer, når klubben 28. april deltager i den landsomfattende kampagne på Golfens Dag over temaet om livslang kærlighed til sporten: Vær aktiv – for livet!
 
En række forskellige aktiviteter i dagens løb for både golfspillere og ikke-golfspillere vil blive krydret med to opvisninger af trickshow-mesteren, Karsten Maas, der er blevet verdensberømt for sit underholdende Trick Golf Show.
 
Blandt aktiviteterne er Trackmann-konkurrence, puttekonkurrence og shuttle rundfart på golfbanen. For de mere øvede er der også shortgame challenge og åbent hus hos Golfklinikken i fitness-centeret. Og for børnene vil der være legeprægede konkurrencer og mulighed for at se de store klippemaskiner. Alle får mulighed for at møde personerne i klubbens forskellige udvalg, og det hele krydres med tilbud på grillpølser fra restaurant Ferdinand og gode rabatter på kvalitetsvarer i Backtee-proshoppen.
 
-Sidste år havde vi besøg af verdenseliten under Made in Denmark. Men til daglig er vi jo en golfklub som er åben for alle, hvilket vi gerne vil markere på Golfens Dag. Vi håber mange vil kigge forbi til åbent hus med masser af oplevelser – ikke mindst eftermiddagens golf trick show, som er helt spektakulært. Alle er velkomne,” siger klubbens golfmanager Mads Faber.
 
Karsten Maas’ Trick Golf Show er både spændende og underholdende på samme tid. Mange har sikkert allerede set det på tv, men at se det live kan være en stor oplevelse for både golfspillere og potentielt kommende golfspillere. Danskeren har to gange sat verdensrekord og er havnet i Guinness Book of Records. Første gang i 2009 med en 4,09 meter lang driver og igen i 2013, da driveren var vokset til 4,37 meter. Som Karsten Maas beskriver det på sin hjemmeside:
 
”I mit Trick Golf Show slås der bolde med mærkværdige golfkøller, der slås rigtigt gode golfslag, slag slået på utrolige måder og med utroligt lange køller. Det hele bliver gjort på en meget underholdende måde. Og selvfølgelig er min verdensrekord driver på 4 meter og 37 centimeter også en del af mit show.”