ÅBNINGSTURNERINGER 2019 – Vind en VW Up! og flotte præmier fra TOFT

 In Nyheder

Tilmeld dig straks Åbningsturneringer den 31. marts i Ry og 7. april i Silkeborg.

Den populære Åbningsturnering by TOFT er i år udvidet med en ekstra turnering, så vi både fejrer åbning af sommerbanen i Ry den 31. marts og i Silkeborg den 7. april. Du kan allerede nu sikre dig en plads efter først-til-mølle ved at tilmelde dig i Golfbox.

Foruden de altid flotte præmier fra TOFT Suits Men, er der i år mulighed for at vinde en VW Up! fra Vulcan og Bilernes Hus ved Hole-In-One. Ja faktisk har du mulighed for at vinde hele to biler, for du kan selvfølgelig deltage både i Ry den 31. marts og igen i Silkeborg weekenden efter, og dermed fordoble dine chancer for at være godt kørende.

RY: Læs mere om Åbningsturneringen den 31. marts i Ry her og tilmeld dig straks i Golfbox

SILKEBORG: Læs mere om Åbningsturneringen den 7. april i Silkeborg her og tilmeld dig straks i Golfbox