Aktivitets- og Turneringskalender 2019 SRG

 In Nyheder

Se den seneste oversigt over klubturneringer og øvrige væsentlige klubaktiviteter i 2019 her, og sæt straks X’er i kalenderen til de arrangementer som interesserer dig. Første gang du skal sætte X er til TOFT Åbningsturneringerne hhv. den 31 marts på Ry-banen og den 7. april i Silkeborg, hvor du foruden flotte præmier fra TOFT også kan vinde en HIO-bil fra Bilernes Hus og Vulcan.

Husk også at tilmeld dig arrangementerne i Golfbox hurtigst muligt, og altid i god tid før, så du får reserveret en plads efter først-til-mølle. Vent ikke til sidste øjeblik – så er det måske for sent. Derved hjælper du også de frivillige turneringsansvarlige og evt. restaurant med deres planlægning, så alle får en forrygende dag.

Klubturneringer og andre aktiviteter i golfklubben har stor betydning for det sociale fællesskab, hvor både hygge og golf er i højsædet for såvel nye som ældre medlemmer. Alle er velkomne, og kan uanset niveau få glæde og spænding af at spille golf-turneringer med præmier på spil. Vi håber derfor på stor opbakning til årets arrangementer, og ønsker alle en fantastisk sæson!

Med venlig hilsen
Turneringsudvalget.