Regnvejr forsinker oprydning efter MiD

 In Nyheder

Mandag åbnede ØST-sløjfen som planlagt, men desværre stadig med køreplader på banen – og også manglende oprydning langs roughen. Kørepladerne skulle have været fjernet i fredags, men pga. det massive regnvejr blev projektet udsat så banen ikke led yderligere skade. De sidste plader blev således først fjernet onsdag. Samtidigt er der taget kontakt til MiD’s leverandører for at få fjernet det sidste rod og rester i roughen. Tilbage er helt som ventet en fairway på ØST1 som ikke er for køn, og som greenkeeperne nu vil igangsætte reetablering af som planlagt. I den forbindelse sender vi en tak til Dansand, som venligt sponsorer sand til opretning. Fairways på ØST 8 og ØST9 kræver også lidt ekstra kærlighed, men vil komme sig hurtigt. Generelt vil der bliver eftersået på hele ØST-sløjfen, ligesom man i øjeblikket også er i gang med på andre golfbaner, som blev ramt af forårets og sommerens tørke. Greens er til gengæld gode og tee steder ligeså.

Der kan derfor sagtens spilles golf på 9-hullers sløjfen ØST, om end den ikke helt holder forventet standard på 2-3 fairways. Der må derfor pt. lægges op på ØST 1, 8 og 9 (se opslag i klubhus). 9-hullers medlemmer kan desuden supplerende spille gratis på AVK Ry-banen i hele september.

Lidt hjælp

75.000 mennesker har besøgt vores golfbane. Selv efter at greenkeepere og klubbens elite-spillere har hjulpet med oprydning, vil der kunne findes småting (kapsler, skodder, papir og lign.), som ikke hører hjemme på en golfbane. Særligt i roughen. Hjælp os med at samle op, ligesom du hjælper med nedslagsmærker på greens. Sammen får vi hurtigt ryddet det sidste. På forhånd tak.

God tur.