Greenweek trækker nye golfspillere til Silkeborg Ry Golfklub

 In GreenWeek

Første uge er nu veloverstået og 25 nye golfspillere – voksne og unge – er forhåbentlig på vej til os som medlemmer

Søndag havde vi afslutningsturnering i fantastisk vejr og en super stemning. Deltagerne virkede alle rigtig tilfreds med hele ugens forløb, og mange gav udtryk for at jeg vil se dem her i klubben igen.
Konceptet med GreenWeek virker rigtig godt for deltagerne, da de hurtigt kommer ind på livet af hinanden, og de som har tilmeldt sig alene, føler sig ikke alene, men er med i flokken. Det er også det jeg ser med deltagerne fra sidste år, som har meldt sig ind i klubben. De har hurtigt fået de sociale relationer i klubben.
I år ser vi en del familier blandt deltagerne, men også folk som tidligere har spillet en del pay & play, men aldrig har taget golfkørekortet. Derudover er der også en del, som blot vil se om golf er noget for dem.

I uge 28 starter vi yderligere 28 deltagerer op og i uge 29 er der hele 37 tilmeldinger.
Christian og jeg, samt en flok af vores trofaste medlemmer gør alt for at give deltagerne de bedste oplevelser med golfen.