Silkeborg-Ry har nu 2 puljevindere som er klar til slutrunden i regionsgolf

 In Regionsgolf

Regionsgolf
15.06.18

Følg Silkeborg Ry Golfklubs regionsgolf-hold her

Årets suverænt bedste hold i puljespillet er Silkeborg-Rys Veteran A hold, som har vundet deres pulje i overlegen stil. Puljevinder og oprykkere til Veteran Elite – stærkt spillet. 6 kampe og 6 sejre J al modstand er blevet fejet til side. Det ligner at pokalen kommer til Silkeborg igen.

Slutspillet for Veteran A holdet starter 20.07.18 hvor modstanderen i 1/4 finalen bliver Aarhus Aadal. Held og lykke i slutspillet.

I Vest ABCD-rækkerne har C-holdet spillet sig frem til slutspillet. C-holdet kunne tåle at tabe til Horsens i den sidste kamp i Horsens og stadig blive puljevinder – stort tillykke med sejren.
I slutspillet skal C-holdet allerede i kamp d. 25.06.18 hvor 1/16 finalen skal afgøres. Modstander bliver Aarhus Aadal. Held og lykke i de kommende kampe – også her håber vi pokalen kommer til Silkeborg J.

B-holdet endte på en fin andenplads. Tange Sø var viste ingen barmhjertighed i årets turnering, de havde en revanche til gode fra sidste år, hvor B-holdet eliminerede dem i slutspillet.

D-holdet endte på 3. pladsen, samme antal vundne og tabte kampe som Ikast, men Ikast indtager 2. pladsen grundet flest kamppoint.

I Senior/veteran rækkerne måtte B-holdet se sig henvist til 3.pladsen i deres pulje.

Kirsten Nyehuus
Klubkoordinator